cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, BAITA DEL SOLE APARTMENTS (BORMIO) 3 ★ (netālu no pacēlāja!)

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

BAITA DEL SOLE APARTMENTS (BORMIO) 3 ★ (netālu no pacēlāja!)

Atrašanās vieta: Slēpošana Itālijā, Bormio
Ļoti labi 8.8/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Atrašanās vieta:

atrodas 285 km no Veronas lidostas, 500 metrus no Bormio kūrorta centra, 20 m no pacēlāja Bormio 2000, 500 m no tuvākā supermārketa un 100 m no tuvākajiem bāriem, veikaliem un restorāniem. Ski Bus pietura – 20 metri.

Viesnīca:

uzcelta 1960. gadā, renovēta 2010. gadā.

Viesnīca – 4 apartamentu numuri vienas ēkas 4 stāvos.

Bilo 2-4 pax: ~ 45 m2, 2-4 cilv.; atrodas 2. stāvā; viena guļamistaba ar divstāvīgām gultām, viesistaba ar divvietīgu dīvānu; pilnībā aprīkota virtuve (plīts ar diviem degļiem, cepeškrāsns, ledusskapis, trauku mazgājamā mašīna); viena vannasistaba. Logs bez balkona.

Trilo 2-5 pax: ~ 70 m2, 2-5 cilv.; atrodas 2. stāvā; viena guļamistaba ar divām atsevišķām gultām, otra guļamistaba ar vienvietīgu gultu; viesistaba ar divvietīgu dīvānu, pilnībā aprīkota virtuve (plīts ar četriem degļiem, cepeškrāsns, ledusskapis, trauku mazgājamā mašīna); divas vannasistabas (viena ar vannu un viena ar dušu). Balkons.

Trilo 2-6 pax: ~ 70 m2, 2-6 cilv.; atrodas 4. stāvā; viena guļamistaba ar divām atsevišķām gultām, otra guļamistaba ar 2 divstāvīgām gultām; viesistaba ar pilnībā aprīkotu virtuvi (plīts ar četriem degļiem, cepeškrāsns, ledusskapis) viena vannasistaba (ar vannu). Logs bez balkona.

Quadri 2-6 pax: ~ 75 m2, 2-6 cilv.; atrodas 3. stāvā; viena guļamistaba ar divām atsevišķām gultām, otra guļamistaba ar divvietīgu gultu; vēl viena guļamistaba ar divstāvīgu gultu; viesistaba ar pilnībā aprīkotu virtuvi (plīts ar četriem degļiem, cepeškrāsns, ledusskapis, trauku mazgājamā mašīna); divas vannasistabas (viena ar dušu un viena ar vannu).

Teritorija:

autostāvvieta: bez maksas

Numurā:

televizors: ir
veļas nomaiņa: ierašanās dienā (maksas pakalpojums; apmaiņa nav paredzēta)
fēns: ir
grīda: flīžu
aprīkota virtuve (plīts, cepeškrāsns, ledusskapis, trauku mazgājamā mašīna)
dvieļu nomaiņa: ierašanās dienā (maksas pakalpojums; apmaiņa nav paredzēta)
gala (fināla) uzkopšana
veļas mazgājamā mašīna (vannasistabā)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *