cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA AUSTRIJĀ, ELISABETHPARK HOTEL 4★, PĒDĒJĀ NAKTS ZALCBURGĀ

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Zalcburga, bagāžas pārvadāšana 20kg, slēpju pārvadāšana 20kg (jāpiesaka veicot rezervāciju), aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zalcburga - Rīga. Papildus uz vietas viesnīcā var būt jāmaksā kūrorta nodoklis ~2€/pers dienā. Apartamentiem papildus var būt jāmaksā par beigu tīrīšanu.

ELISABETHPARK HOTEL 4★, PĒDĒJĀ NAKTS ZALCBURGĀ

Atrašanās vieta: Slēpošana Austrijā, Gastein
Piedāvājam iespēju apvienot slēpošanu ar ekskursiju vai iepirkšanos
Zalcburgā. Sestdien lidojums Rīga-Zalcburga. Svētdiena-ceturtdiena
slēpošana. Piektdien pēc brokastīm izbraukšana uz Zalcburgu, pilsētas
ekskursija gida pavadībā, iekārtošanās viesnīcā un brīvais laiks.
Papildus iespējams doties uz Mcthur Glenn Designer Outlet. Nakts
viesnīcā Zalcburgā. Sestdien lidojums Zalcburga - Rīga.

Viesnīca:
atrodas Bādgašteinas centrā, gājēju zonā, iepretim kazino, 50 m no ūdenskrituma, 500 m no Stubnerkogelbahn pacēlājа. Ēka uzcelta 1882. gadā, pēdējā renovācija – 2008. gadā.

Viesnīca – divas 6 stāvu ēkas ar 119 numuriem: single (15 m2); double (Main Building; maks. 2 cilv., 20 m2); double deluxe (viesistabas stūrītis, maks. 4 cilv., 25 m2); junior suites (vizuāli atdalīta guļamistaba un viesistaba, maks. 4 cilv., 30 m2); panorama suites (daži numuri – ar balkonu; 2 guļamistabas (double+single), viesistaba, garderobe, 2 sanitārie mezgli, maks. 6 cilv., 40-45 m2).

Ēdināšana: brokastis – zviedru galds ar bioproduktiem un siltajiem ēdieniem (07:30–10:30); vakariņas – no menu (4 varianti), salātu bārs (18:30-20:30); katru nedēļu: 1 gala-vakariņas, 2 tematiskās vakariņas. Punšs un karstvīns (bezalkoholiskais un klasiskais) kalnu slēpošanas sezonas laikā. Izbraucot no viesnīcas līdz brokastīm, viesiem līdzi tiek dots lunch packet.

Numurā: vannasistaba, fēns, halāti un čības (bez maksas), telefons, minibārs, dzirkstošais vīns un konfektes ierašanās dienā, radio, TV, seifs, Wi-Fi internets (bez maksas), balkons (dažos numuros), veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā, dvieļu nomaiņa – pēc pieprasījuma, numura uzkopšana – katru dienu.

Teritorijā: reģistrācija (24 h), krievvalodīgs personāls, restorāns ar panorāmas skatu, lobby ar kamīnu, kokteiļu bārs, kafejnīca-konditoreja, cigāru salons ar biljardu, 2 stāvu SPA centrs «Babor Spa & Beauty», biznesa stūrītis (bezmaksas internets), slēpju noma, autostāvvieta (maksas pakalpojums), shuttle service uz pacēlāju un dzelzceļa staciju (bez maksas).

Bērniem: spēļistaba.

Izklaide un sports: bez maksas: segtais termālais baseins (savs termālo ūdeņu avots), somu pirts, biosauna, sāls sauna, tepidārijs, infrasarkano staru kabīne, dažādas dušas, trenažieru zāle (Techno Gym 2009 Kardio aprīkojums), Wi-Fi internets (visā viesnīcā).
Maksas pakalpojumi: solārijs, masāža, SPA un kosmētiskās procedūras.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *