cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA AUSTRIJĀ, ALPENPARKS HOTEL & APARTMENT SONNLEITEN SAALBACH 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Zalcburga, bagāžas pārvadāšana 20kg, slēpju pārvadāšana 20kg (jāpiesaka veicot rezervāciju), aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu un lidojums Zalcburga - Rīga. Papildus uz vietas viesnīcā var būt jāmaksā kūrorta nodoklis ~2€/pers dienā. Apartamentiem papildus var būt jāmaksā par beigu tīrīšanu.

ALPENPARKS HOTEL & APARTMENT SONNLEITEN SAALBACH 4 ★

Atrašanās vieta: Slēpošana Austrijā, Saalbach
Ļoti labi 8.9/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Atrašanās vieta:

atrodas 87 km no Zalcburgas lidostas, Zālbahas kūrorta augšējā daļā, tieši Kolmais slēpošanas nogāzē, no kuras paveras panorāmas skats uz kūrortu un kalniem. Ski in/ski out viesnīca. Netālu – Turmlift pacēlājs.

Viesnīca:

uzcelta 2018. gadā. Viesnīca tikai nesmēķētājiem.

Viesnīca – viena 4 stāvu ēka ar 36 apartamentu numuriem:

DBL Standard (15 m2, 2 cilv., duša/WC);
JS (46 m2, 2-4 cilv.; guļamistaba un vizuāli nodalīta viesistabas zona ar minivirtuvi un divvietīgu izvelkamu dīvānu, vannasistaba ar dušu vai vannu.
Studio Alpine (46 m2, 2-4 cilv.; guļamistaba un vizuāli nodalīta viesistabas zona ar minivirtuvi un divvietīgu izvelkamu dīvānu, vannasistaba ar dušu vai vannu);
APT Alpine Classic Spa (70 m2, 4-6 cilv.; guļamistaba (ar divvietīgo gultu), apvienota viesistaba un ēdamistabas zona ar virtuvi, divvietīgu izvelkamu dīvānu un vizuāli nodalīta guļamistabas zona ar divvietīgo gultu, 2 vannasistabas ar dušu vai vannu / WC; privāta sauna, audioaparatūra);
APT Alpine Superior Spa (80 m2, 4-6 cilv.; 2 guļamistabas (ar divvietīgo gultu), apvienota viesistaba un ēdamistabas zona ar virtuvi un divvietīgu izvelkamu dīvānu un vizuāli nodalīta guļamistabas zona ar divvietīgo gultu, 3 vannasistabas ar dušu vai vannu, WC; privāta sauna, audioaparatūra);
APT Alpine Dreams Spa (90 m2, 6-8 cilv.; 2 guļamistabas (ar divvietīgo gultu), apvienota viesistaba un ēdamistabas zona ar virtuvi un divvietīgu izvelkamu dīvānu un vizuāli nodalīta guļamistabas zona ar divvietīgo gultu, 3 vannasistabas ar dušu vai vannu, WC; privāta sauna, audioaparatūra);
APT Alpine Luxury Maisonette (70 m2, 4-6 cilv.; 2 guļamistabas (ar divvietīgo gultu), apvienota viesistaba un ēdamistabas zona ar divvietīgu izvelkamu dīvānu, 2 vannasistabas ar dušu vai vannu, WC atsevišķi; audioaparatūra, terase – 120 m2).
Penthouse Alpine Premium (172 m2, 6-8 cilv.; 2 guļamistabas (ar divvietīgo gultu un garderobi), 1 guļamistaba (ar divvietīgo gultu, dīvāngultu un garderobi), apvienota viesistaba un ēdamistabas zona ar divvietīgu izvelkamu dīvānu, 3 vannasistabas ar dušu vai vannu, liela terase).

Apmešanās ar dzīvniekiem: iespējama (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums).

Teritorija:

slēpju novietne
Wi-Fi: bez maksas
lifts
garāža: ir (pazemes, 1 stāvvieta uz numuru vai apartamentu bez maksas; 2. un nākamās stāvvietas – maksas pakalpojums )
restorāni: 1 (“Troadkasten” ar bāru un lounge)
reģistrācija (08:00-19:00)
elektromobiļu uzlādes stacija

Numurā:

vanna vai duša
balkons vai terase
aprīkota virtuve (studio/APT/Penthouse numuros: plīts, ledusskapis, trauku mazgājamā mašīna, Nespresso kafijas automāts)
Internets: Wi-Fi, bez maksas
grīda: koka
numura uzkopšana: katru dienu (DBL un JS)
gala (fināla) uzkopšana (Studio / APT / Penthouse)
SMART TV
gultas veļa un dvieļi numuros – pirms tūristu ierašanās

Bērniem:

spēļistaba

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *