cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SICĪLIJA, SANT ALPHIO GARDEN HOTEL & SPA 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga–Katānija, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu; viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00); aizvešana uz lidostu un lidojums Katānija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 0,5 līdz 5€ dienā katrai personai.

SANT ALPHIO GARDEN HOTEL & SPA 4★

Atrašanās vieta: Sicīlija, Giardini Naxos
Ļoti labi 8.1/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Viesnīca:
Atrodas 60 km no Katānijas lidostas, 3 km no Džardīni Naksosas tūrisma zonas centra, 100 m no pludmales. Uzcelta 1979. gadā, pēdējā renovācija – 2016. gadā. Viesnīca – Main Building 4 stāvu ēka ar 156 numuriem: double superior (2-4 cilv., min. 20 m2); double superior sea view (2- 4 cilv., min. 20 m2).

Papildu informācija.
Check-in: no 16:00; сheck out: līdz 11:00. Ēdināšana. BB: brokastis –amerikāņu tipa bufete. HB: vakariņas – ēdienu izvēle no menu (3 varianti).

Pludmale:
Privātā (maksas; bezmaksas pludmale – 300 m), smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā:
Vannasistaba, fēns, centrālais kondicionētājs, telefons, TV, Wi-Fi (bez maksas), mazs ledusskapis, seifs, balkons vai terase, numura uzkopšana – katru dienu, veļas un dvieļu nomaiņa – katru 2. dienu.

Teritorijā:
Restorāns, 2 bāri, atklātais baseins, Wellness centrs, Wi-Fi (bez maksas), interneta termināls (bez maksas), konferenču zāle (10-220 cilv.), reģistrācija (24 h), autostāvvieta (maksas pakalpojums).

Izklaide un sports
Bez maksas: džakuzi, turku pirts, zviedru sauna, fitnesa centrs.
Maksas pakalpojumi: solārijs, kosmētiskās procedūras.

Komentārs:
Viena no pilsētas labākajām viesnīcām. Garantē ideālu atpūtu. Apkārtnē veikali, bāri, restorāni (darbojas vasaras sezonā). Plaši renovēti numuri. Lieliska ēdināšana un Wellness centrs. Dārzs ar atklāto baseinu un privātā pludmale. Viesnīcā, pateicoties tajā radītajai aurai, nereti tiek organizētas kāzu un jubileju svinības.

www.santalphiohotel.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *