cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

SICĪLIJA, SOLEMAR HOTEL 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga–Katānija, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu; viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00); aizvešana uz lidostu un lidojums Katānija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 0,5 līdz 5€ dienā katrai personai.

SOLEMAR HOTEL 3★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Sicīlija, Taormina
Viesnīca:
Atrodas 70 km no Katānijas lidostas, 11 km no Taormīnas pilsētas, Sant' Alessio di Siculo kūrortzonā, 70 m no pludmales. Uzcelta 1998. gadā, pēdējā renovācija – 2015. g. Viesnīca – 3 stāvu ēka ar 28 numuriem: double (maks. 2-3 cilv. vai 2+2 cilv., 15 m2); double front sea view (maks. 2-3 cilv. vai 2+2 cilv., 15 m2).

Papildu informācija.
Check-in: no 14:00; сheck-out: līdz 10:00. Ēdināšana. BB: brokastis – zviedru galds. HB: brokastis – zviedru galds. Vakariņas – izvēle no menu (3 ēdieni). HB+: brokastis – zviedru galds. Vakariņas – izvēle no menu (3 ēdieni).  Ūdens (1/2 l) un vīns (1/4 l) uz vienu cilvēku pusdienās un vakariņās iekļauti maksā. Pusdienas un / vai vakariņas var notikt tuvākajā picērijā. Brokastis  un pusdienas tiek pasniegtas restorānā, vakariņas – terasē. FB: brokastis – zviedru galds. Pusdienas un vakariņas – izvēle no menu (3 ēdieni). FB+: brokastis – zviedru galds. Pusdienas un vakariņas – izvēle no menu (3 ēdieni).  Ūdens 1/2 l un vīns (1/4 l) uz vienu cilvēku pusdienās un vakariņās iekļauti maksā. Pusdienas un / vai vakariņas var notikt tuvākajā picērijā. Brokastis  un pusdienas tiek pasniegtas restorānā, vakariņas – terasē.

Apmešanās ar dzīvniekiem: pēc pieprasījuma (bez maksas; doties kopā ar dzīvniekiem uz pludmali aizliegts).

Tālr.:  (+39) 0942 756141
URL: www.hotelsolemar.net

Pludmale: privātā. Bārs pludmalē. Maksā par dzīvošanu iekļauti divi atpūtas krēsli un saulessargs. Pludmales dvieļi – maksas pakalpojums.

Numurā: vannasistaba, fēns, TV, Wi-Fi (bez maksas), telefons, seifs, balkons, numura uzkopšana – katru dienu, veļas un dvieļu nomaiņa – 2 reizes nedēļā.

Teritorijā: reģistrācija (24 h), restorāns, 2 bāri, Wi-Fi (bez maksas), terase, autostāvvieta (bez maksas), lifts.

Bērniem: krēsliņi un menu restorānā.  

Komentārs:
Ļoti jauka viesnīca ar skaistu dārzu tieši iepretim pludmalei. Blakus viesnīcai – ļoti laba picērija. Apkārtnē arī veikali, bāri, restorāni. Autobusu pietura Taormīnas virzienā – 50 m; dz. stacija – 200 m.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *