cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: PELOPONESA, GRECOTEL FILOXENIA KALAMATA 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts tiešais lidojums Rīga – Arakasa 20kg nododamā bagāža un 8 kg rokas bagāža, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu un lidojums Arakasa - Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

GRECOTEL FILOXENIA KALAMATA 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Ekonom. 7.9/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Komentārs:
Viesnīca atpūtniekiem piedāvā komfortablus apstākļus un jauku numuru fondu. Dizaina un dekoru gammā dominē maigi pelēkie, brūnie un ziloņkaula krāsu toņi; viesnīcas smalkos interjerus vēl jo vairāk izceļ parketa grīdas. Viena no viesnīcas spēcīgajām pusēm un salīdzinošajām priekšrocībām – 300 m garā pludmale ar lēzenu ieeju jūrā um kristāltīriem tirkīzkrāsas ūdeņiem. Kalamatas pilsētiņa – lieliska vieta, no kuras doties ekskursijās uz Peloponesas pussalas dienvidiem, lai iepazītos ar tās antīkās kultūras un vēstures, kā arī dabas pieminekļiem (piemēram, uz Mani, Pilu, Spartu, Mistru; Monemvasijas viduslaiku cietokšņiem, kā arī Diras iespaidīgajām alām). Viesmīlīgā gaisotne, “Premium Plus” ēdināšanas programma, jaukais un atsaucīgais personāls – šie faktori nāk tikai par labu, lai ģimenes atpūta viesnīcā būtu ideāla. “Premium Plus” – All Inclusive ēdināšanas programma darbojas līdz plkst. 17:00 tūristu aizbraukšanas dienā. Vakara izklaides: pastaigas attālumā – Kalamatas pilsētas kafejnīcas, bāri, restorāni, veikali, muzeji, vakara un nakts izklaides objekti. Autobusa pietura – 10 m.

Uzmanību!
Uzmanību, viesnīca tiek piedāvāta tikai ar individuālo transferu!

Uzmanību, no 01.01.2018 bus jāmaksa kūrorta nodēva par dzīvošānu Griekija. Kūrorta nodēva nav iekļauta cenā ,jāmaksa uz vietas viesnīca.

Rezervācijām, kuras veiktas pēc Erly Booking cenām, pēc šīs akcijas noslēgšanās: visas izmaiņas stingri (tikai) pēc pieprasījuma.

Atrašanās vieta:
atrodas 190 km no starptautiskās Araksas lidostas, Kalamatas pilsētas nomalē – pie izteiksmīgā Taigetas kalna, ainaviskā 300 m garā pludmalē.

Viesnīca:
Viesnīca – 4 stāvu ēka ar 3 liftiem.

Kopā 188 numuri:
double guestrooms (ir visos stāvos; divvietīgā gulta, papildu gulta – sofa, maks. 3 cilv., 26 m2);
superior guestrooms (guļamistaba un viesistabas zona, divvietīgā gulta, papildu gulta – vienvietīgā, maks. 3 cilv., 28 m2);
deluxe rooms (vienistabas numurs; king-size gulta ar baldahīnu (dažos numuros), viesistaba (papildus gulta 1 bērnam), vannasistaba ar dubulto izlietni, maks. 3 cilv., 28-35 m2);
family rooms (1. stāvā; viesistaba un guļamistabas zona (elegantas mēbeles, izmantoti pasteļtoņu audumi); king-size gulta ar baldahīnu (dažos numuros), viesistaba ar divstāvīgo gultu bērniem, izeja no viesistabas uz terasi ar stikla durvīm, vannasistaba ar dubulto izlietni, maks. 2+2 cilv., 37 m2);
family suites (ir visos stāvos, panorāmas skats uz jūru; open plan tipa viesistaba ar izeju uz balkonu, parketa grīdas, rakstāmgalds, mājīgs dīvāns, ir papildu guļvietas bērniem, atsevišķa vannasistaba ar dušām – pieeja tai gan no viesistabas, gan no guļamistabas (ir izeja uz balkonu); 2 TV, DVD atskaņotājs, maks. 2+2 cilv., 54 m2).

Ir numuri viesiem ar kustību traucējumiem (teritorijā ierīkoti arī pandusi).

Numuru tipi
Superior Guestroom
Deluxe Guestroom
Family Room
Family Suite
Standard Guestroom

Teritorija

konferenču zāles: 1
ārsta izsaukums
bibliotēka
valūtas maiņa
SPA centrs
restorāni: 1
segtie baseini: 1
baseini: 1
Wi-Fi bez maksas
bāri: 2

Izklaide un sports

galda teniss bez maksas
šautriņas bez maksas
tenisa korts bez maksas
fitnesa klubs bez maksas
aerobika bez maksas
bočča bez maksas
masāža maksas pakalpojums
ūdensaerobika bez maksas
animācija bez maksas
tenisa korta apgaismojums bez maksas
sauna bez maksas
tenisa inventāra noma bez maksas
kosmētiskās procedūras maksas pakalpojums
vingrošana bez maksas

Bērniem

bērnu klubs
pusaudžu klubs (GrecoTeens: pasākumi pusaudžiem 13-17 g.v. (tikai augstajā sezonā): pludmales volejbols, futbols, dažādi sporta turnīri, vakara izklaides programmas))
rotaļlaukums
bērnu baseins: saldūdens
aukles pakalpojumi pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums
spēļistaba
agrās vakariņas
Bērnu kafejnīca TASTY CORNER (bezmaksas) bērnu ēdienkarte un dzērieni - neierobežoti no 13.00 līdz 17.00 bērniem no 3 līdz 12 g.v.: jogurts, uzkodas, svaigi augļi, keksi un cepumi, saldējums, sulas, piens, ūdens, aukstātēja, šokolkāde. pusdienas no 13:30-15:30 karstie ēdieni: Zupas, dažādi dārzeņi & kartupeļī, gaļas izvēle & putnu gaļa, zivs, putnu gaļa, pasta, mājas kotletes. Aukstie ēdieni: sezonas salāti, sieri, deserts, saldējums un augļi. Bērnu ēdienkarte var mainīties atkarībā no sezonas un bērnu daudzuma. A la carte restorāns piedāvā speciālu bērnu ēdienkarti par papildus.
GrecoBaby pakalpojumi: iespējama aprīkojuma (bērniem) iepriekšēja rezervācija, pirms ierašanās viesnīcā.
Bez maksas: bērnu gultas, pudelīšu sagatavošanas ierīce, pudelīšu sterilizācijas ierīce, elektriskā tējkanna, paliknis izlietnes, augstie krēsli ēdināšanai, bērnu vannīte, pārvietojams sēdeklis.
Maksas: radio aukle, rati, matracis autiņošanai, bērnu podiņš un krēsls, bērnu vannīte, pārvietojams sēdeklis.

Mazi bērni, vecumā no 8 mēnešiem līdz 3 gadiem

Bērni līdz 3 g.v. var apmeklēt bērnu klubu pieaugušo pavadībā.

Numurā
seifs: ir
fēns: ir
TV: SAT
ledusskapis
pirts piederumi
grīda: flīžu
vanna vai duša
kondicionētājs: individuālais
veļas nomaiņa: ekosistēma
Internets: Wi-Fi, bez maksas
numura uzkopšana: katru dienu

Pludmale

pārģērbšanās kabīnes
dvieļi pludmalē: bez maksas
saulessargi, atpūtas krēsli pludmalē : bez maksas
duša
oļu (300 m garumā , Mesinijas līča piekrastē)

Ēdināšana
HB
PREMIUM PLUS

Kontakti
Fakss: +302721023343
www.grecotel.com
Tālr.: +302721023166

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *