cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīcā ir ūdens atrakcijas

GRIEĶIJA: KRĒTA, OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Iraklija, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

OUT OF THE BLUE CAPSIS ELITE RESORT 5★

viesnīcā ir ūdens atrakcijas
Komentārs:
Viesnīcu komplekss atrodas uz privātas pussalas. Tā teritoriju veido skaists botāniskais dārzs ar dīķiem, puķu alejām, kā arī privātām siltumnīcām un dārziem, kur ekoloģiskā vidē aug dārzeņi, augļu koki un krūmi, puķes un dažādas zāles – tas viss tiek izmantots viesnīcu kompleksā, tā bāros un restorānos. Viesnīcu komplekss OUT OF THE BLUE Capsis Elite Resort ir daudzkārt apbalvots ar dažādām balvām, tas piedāvā virkni veselību uzlabojošu programmu un īpašu metodiku, kā arī pakalpojumus pilnīgai relaksācijai un spēku atjaunošanai greznības un miera gaisotnē. Plaša restorānu izvēle, augsts servisa līmenis, kas atbilst visprasīgāko viesu vēlmēm. Bērnus priecēs izklaides parka “Mīnoja pasakainā pasaule” atrakcijas, bet pusaudžiem tiek piedāvātas saistošas izklaides un interaktīvo spēļu istabas “Escaperooms”. Viesnīcu kompleksa numuru fonds piedāvā daudzveidīgu numuru kolekciju: gan luksa numurus, gan ekskluzīvas villas ar privātiem baseiniem. Iesakām gan respektablai ģimenes atpūtai, gan arī romantiskai atpūtai pāriem. Vakara izklaides – animācijas programmas viesnīcu kompleksa teritorijā, izklaides Ajapelajas ciemā (100 m) un Iraklijas pilsētā (22 km

Atrašanās vieta:
atrodas 25 km no Iraklijas lidostas, 22 km no Iraklijas centra, blakus Ajapelajas ciemam, pie jūras.

Viesnīca:
Viesnīcu komplekss atrodas svešām acīm neredzamā Krētas piekrastes vietā – savrupā 167 000 m2 plašā teritorijā (botāniskais dārzs) uz pussalas. Kompleksu veido vairākas viesnīcu struktūras, kas atšķiras stilā un arhitektūrā. Kopā 458 dažādu kategoriju numuri un 3 dizaina villas.

Viesi var izvēlēties vairākus konceptus: Classic Collection, Lifestyle Collection vai Exclusive Collection.

Classic Collection: ideāli piemērota ģimenes atpūtai kopā ar bērniem un dabas mīļotājiem. Tiek piedāvāti bungalow un maisonette numuru komplekss (agrākais nosaukums – "Eternal Oasis"), kas atrodas kūrortkompleksa parka zonā blakus bērnu baseinam, pludmalei un bērnu klubam “Mīnoja pasakainā pasaule”. Numuru komplekss (agrākais nosaukums “Ruby Red”) – Main Building ēka ar reģistrāciju, kur tiek sagaidīti un apkalpoti viesi.

Lifestyle Collection: Main Building ēka, kas piedāvā apmešanos greznos luxe numuros ar skatu uz jūru (agrākais nosaukums "Crystal Energy Hotel") – moderna art tipa viesnīca pašā kūrortkompleksa centrā. Viesi, kas izvēlas Lifestyle Collection, varēs izbaudīt ekskluzīvus pakalpojumus un priekšrocības, piemēram, individuālu check-in, brokastis atsevišķā restorāna zonā un DineAround programmu pieaugušajiem.

Exclusive Collection: slēgta kūrortkompleksa teritorija ar ekskluzīviem pakalpojumiem un servisu, atsevišķu reģistrāciju un brokastīm restorānā “Precieux”. Konceptā ietilpst brīnišķīgiem dārziem ieskauti izmeklēti luxe, maisonette numuri, villas ar tiešu skatu uz jūru (agrākais nosaukums “Divine Thalassa”, kā arī greznu luxe numuru korpuss (agrākais nosaukums “OH! All-Suite Hotel”) un trīs dizaina villas.

Classic Collection, 78 numuri (agrākais nosaukums “Ruby Red”): сlassic guest rooms SV, GV, PV, PV with direct access to the hotel pool (agrākais nosaukums “Ruby Red”; numuri ar skatu uz jūru, skatu uz dārzu, skatu uz baseinu un tiešu izeju uz baseinu; vienistabas numurs, vannasistaba, balkons, 2 vienvietīgās gultas vai 1 divvietīgā, papildu gulta – vienvietīgā (1,80 m x 0,8 m), maks. 3+1 cilv., 24-27 m2); classic suites SV, GV, PV, PV with direct access to the hotel pool (agrākais nosaukums "Ruby Red"; numuri ar skatu uz jūru, skatu uz dārzu, skatu uz baseinu, kā arī skatu un tiešu izeju uz galveno baseinu; vienistabas luksa numurs; vannasistaba, balkons, veranda vai patio, guļamistaba ar viesistabas zonu, guļamistaba ar viesistabas zonu, 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gulta – 1 izvelkamais dīvāns, maks. 2+1 cilv., 40-70 m2).

147 bungalow, bungalow luksa numuri un maisonettes (agrākais nosaukums "Eternal Oasis"): bungalows SSV, SV, GV, PV (agrākais nosaukums "Eternal Oasis"; bungalow ar sānu skatu uz jūru, skatu uz jūru, dārzu, baseinu; guļamistaba, vannasistaba, balkons un privāts dārzs, 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gulta – pēc pieprasījuma, maks. 2+1 cilv., 22-30 m2); family bungalows one space GV (agrākais nosaukums "Eterna lOasis" – bungalow ar skatu uz dārzu; guļamistaba, vannasistaba, balkons, 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gulta – 1 izvelkamais dīvāns, maks. 2+2 cilv., 35-40 m2); one bedroom bungalow suite GV (agrākais nosaukums "Eternal Oasis" – bungalow luksa klases numuri ar skatu uz dārzu; guļamistaba, viesistaba, vannasistaba, balkons; guļamistabā – 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gulta – 1 izvelkamais dīvāns, maks. 3+1 cilv., 55-60 m2); one bedroom bungalow maisonettes GV (agrākais nosaukums "Eternal Oasis" – divlīmeņu bungalow-maisonette numuri ar skatu uz dārzu; guļamistaba savienota ar vannasistabu, atsevišķs sanitārais mezgls, viesistaba, balkons, 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gulta – 1 izvelkamais dīvāns, maks. 3+1 cilv., 55-60 m2).

Lifestyle Collection: 70 deluxe rooms (agrākais nosaukums 'Crystal Energy Hotel" – ietilpst viesnīcu tīklā "Preferred Hotels & Resorts Lifestyle Collection"): lifestyle one bedroom suites SV, SSV, GV, PV (agrākais nosaukums "Crystal Energy" – numuri ar skatu uz jūru, ar sānu skatu uz jūru, ar skatu uz dārzu vai baseinu; guļamistaba, viesistaba, 2 vannasistabas, balkons, 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gulta – vienvietīgā (1,80 m x 0,8 m), maks. 3 cilv., 44-50 m2); lifestyle two bedroom suites SV (agrākais nosaukums "Crystal Energy" – numuri ar skatu uz jūru; 2 guļamistabas, viesistaba, 2 vannasistabas, balkons, 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gulta – 1 izvelkamais dīvāns, maks. 4+2 cilv., 80-90 m2).

Exclusive Collection: 14 luksa klases numuri un 6 maisonettes (agrākais nosaukums "Divine Thalassa Neighbourhood" un "OH! All-SuiteHotel") – luksa klases numuri un maisonettes ar tiešu skatu uz jūru (agrākais nosaukums "Divine Thalassa Neighbourhood"): junior suites FSV (agrākais nosaukums "Divine Thalassa" – luksa klases numuri ar skatu uz jūru; guļamistaba ar viesistabas zonu un pusdienu zonu, vannasistaba ar džakuzi, balkons, 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gulta – 1 izvelkamais dīvāns, maks. 2 cilv., 60 m2); sea front one bedroom suites SV (agrākais nosaukums "Divine Thalassa" – luksa klases numuri ar skatu uz jūru; guļamistaba, atsevišķa viesistaba, vannasistaba ar džakuzi un duškabīni, atsevišķa duškabīne, balkons, 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gulta – 1 izvelkamais dīvāns, maks. 2+1 cilv., 60 m2); sea front one bedroom «LoveStory» Villa with private pool SV (agrākais nosaukums "Divine Thalassa" – divlīmeņu villa-maisonette ar skatu uz jūru; guļamistaba ar viesistabas zonu, atsevišķa viesistaba ar pusdienu zonu, vannasistaba ar džakuzi un duškabīni, atsevišķa duškabīne un sanitārais mezgls, balkons, privāts dārzs ar baseinu (16,8 m2), 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gulta – 1 izvelkamais krēsls, maks. 2+1 cilv., 100 m2);

Grezni luksa klases numuri, maisonettes un villas (agrākais nosaukums "OH! All-Suite Hotel"): luxury junior suites with private jacuzzi SSV, SV (luksa klases numuri ar skatu uz jūru; vienistabas numura ar durvīm, 1 guļamistaba ar atpūtas zonu, vannasistaba ar džakuzi un atsevišķu duškabīni, veranda ar open air džakuzi, 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, maks. 2 cilv., 48 m2); luxury junior suite with private pool SSV (numuri ar sānu skatu uz jūru; 1 guļamistaba ar viesistabas zonu, vannasistaba ar džakuzi un atsevišķu duškabīni, privāts balkons ar apsildāmu baseinu (12,95 m2), 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, maks. 2 cilv., 48 m2); luxury one bedroom suites with sharing pool SV, GV (numuri ar skatu uz jūru vai dārzu; guļamistaba, atsevišķa viesistaba, vannasistaba ar džakuzi un atsevišķu duškabīni, diviem vai trim numuriem kopīgs dārzs ar apsildāmu baseinu (17-23 m2), 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gulta – 1 izvelkamais dīvāns, maks. 2+1 cilv., 45-60 m2); luxury two bedroom suites with private jacuzzi SV (luksa klases numuri ar skatu uz jūru, 2 guļamistabas, viesistaba ar pusdienu zonu, 2 vannasistabas ar džakuzi un atsevišķu duškabīni, privāta veranda ar skatu uz jūru, open air lounge un pusdienu zonām, 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gultas – 2 izvelkamie dīvāni, maks. 4+1., 125 m2); luxury two bedroom suites with sharing pool SV (numuri ar sānu skatu uz jūru; 2 guļamistabas, atsevišķa viesistaba ar pusdienu zonu, vannasistaba ar džakuzi un atsevišķu duškabīni, diviem vai trim numuriem kopīgs dārzs ar apsildāmu baseinu (17-23 m2), 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, maks. 4+1 cilv.,70 m2) luxury two bedroom suites with private pool (numuri ar sānu skatu uz dārzu; 2 guļamistabas, atsevišķa viesistaba, atsevišķa viesistabas zona, 2 vannasistabas ar džakuzi un atsevišķu duškabīni, privāts dārzs ar baseinu (17-23m2), 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gulta – 1 izvelkamais dīvāns, maks. 4+2 cilv., 85 m2); luxury two bedroom villas maisonette with private pool SV (divstāvu villa ar skatu uz jūru; 2 guļamistabas, papildus neliela istaba vienam pieaugušajam vai bērnam, viesistaba ar pusdienu zonu, virtuves bloks, 2-3 vannasistabas, privāts dārzs ar apsildāmu baseinu (17-23 m2), 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās papildu gulta – 1 izvelkamais dīvāns, maks. 4+1 cilv., 125-150 m2); luxury three bedroom suites with private pool SV (numuri ar skatu uz jūru; 3 guļamistabas, 2 atsevišķas viesistabas, 2 vannasistabas ar džakuzi un atsevišķu duškabīni, privāts dārzs ar baseinu (17-23 m2), 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, papildu gultas – 2 izvelkamie dīvāni, maks. 6+1 cilv., 140 m2); luxury three bedroom villas maisonette with private pool SV (divstāvu villa ar skatu uz jūru; 3 guļamistabas, viesistaba ar pusdienu zonu, virtuves bloks, 3 vannasistabas, privāts dārzs ar apsildāmu baseinu (17-23 m2) un BBQ zonu, 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, maks. 6 cilv., 125-165 m2); luxury four bedroom villa maisonette with private pool SV (divstāvu villa ar skatu uz jūru; 4 guļamistabas, viesistaba ar pusdienu zonu, virtuves bloks, 4 vannasistabas, privāts dārzs ar apsildāmu baseinu (17-23 m2) un BBQ zonu, 1 divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās, maks. 8+1 cilv., 195 m2).

Dizaina villas ar ekskluzīvu izmitināšanu un nevainojamu servisu atrodas slēgtā un apsargājamā teritorijā (kūrortkompleksa iekšienē):
emerald three bedroom villa with private pool SV (atrodas jūras krastā – koši zaļojošā botāniskā dārza vidū; divlīmeņu villa ar 2 guļamistabām (lielākā – ar milzīgu apaļas formas gultu un garderobi), istaba personālam (ar atsevišķi vannasistabu), 3 vannasistabas ar marmora apdari, treniņu zona, turku pirts, viesistaba ar kamīnu, biljarda galds, bārs, ēdamistaba, virtuve ar atsevišķu ieeju, privāts apsildāms baseins (28 m2), maks. 5 cilv., 360 m2 + 176 m2 piegulošās teritorijas); royal two bedroom villa with private pool SV (divlīmeņu villa ainaviskā nokalnē; 2 vannasistabas, viesistaba ar kamīnu un bāru un ēdamistabas zonu, 2 vannasistabas ar marmora apdari, privāts infiniti baseins (apsildāms, 17 m2), privāta terase, maks. 4 cilv., 140 m2 + 150 m2 piegulošās teritorijas); black pearl three bedroom villa private pool SV (ekskluzīvākā kūrortkompleksa villa – atrodas pussalas malā, un tas garantē pilnīgu privātumu greznības gaisotnē; 2 guļamistabas ar divvietīgām gultām, 3 privātas verandas ar skatu uz jūru (iespējams organizēt vakaru-ballīti līdz pat 80 viesiem), segtais baseins (23 m2), atklātais baseins (37 m2), privāta fitnesa zona ar turku pirti un masāžas galdu, kinozāle, viesistaba ar Schumann firmas klavierēm un kamīnu, pilnībā aprīkota virtuve un istaba personālam, tieša pieeja koka pontonam un noejai uz jūru, maks. 5 cilv., 510 m2, villa ieskauta ar 310 m2 plašu dārza teritoriju).

Programma "Dine Around 2017" – programma ļauj nogaršot dažādus ēdienus (noteikta ēdienkarte) jebkurā no a la carte restorāniem: H2O – Āzijas un Vidusjūras reģionu ēdieni; restorāns Seasault&Rosemary, itāļu ēdienu restorāns Safran. Pieaugušajiem viesiem, kas mitinās Lifestyle Collection numuros, šī sistēma ir brīvi pieejama bet viesiem, kas dzīvo citu Collection konceptu paveidos – numuros, villās, bungalows un maisonettes numuros, šī programma pieejama tikai pēc pieprasījuma.
*Kūrortkompleksa restorāni un bāri ir atvērti tikai noteiktos sezonas mēnešos – saskaņā ar darba laiku un laika apstākļiem; restorānu un bāru darba laiks var tikt mainīts bez iepriekšēja brīdinājuma.

Numuru tipi
Classic 1 Bedroom Bungalow Suite GV
Classic Guestroom Bungalow SV
Luxury 2 Bdrm Maisonette-Villa Pr. Pool SV
Classic Guestroom Bungalow GV
Classic Guestroom Bungalow PV
Luxury 1 Bdrm Suite Shar. Pool GV
Classic Guestroom PV
Sea Front 1 Bdrm Suite SV
Classic Family Guestroom Bungalow Bunk Beds Junior Suite GV
Luxury 1 Bdrm Suite Shar. Pool SV
Classic 1 Bedroom Bungalow Suite SV
Royal 2 Bdrm Villa with Private Pool SV
Luxury 3 Bdrm Maisonette-Villa Pr. Pool SV
Sea Front 1 Bdrm Love Story Villa with Pr. Pool SV
Classic Junior Suite Direct Pool Access PV
Lifestyle 1 Bedroom Suite SV
Lifestyle 2 Bedroom Suite SV
Classic Junior Suite Direct Pool Access SV
Luxury Junior Suite Private Jacuzzi SV
Classic Guestroom SV
Classic 1 Bedroom Bungalow Suite PV
Classic Guestroom GV
Lifestyle 1 Bedroom Suite GV

Numurā

Internets: Wi-Fi, bez maksas
vannasistaba
fēns: ir
grīda: parkets
room service: 24 h, maksas pakalpojums
dvieļu nomaiņa: katru dienu
kondicionētājs: centrālais
numura uzkopšana: katru dienu
turn down service
pludmales dvieļi
televizors: plazmas panelis
telefons
minibārs maksas pakalpojums
balkons vai terase
veļas nomaiņa: katru dienu
čības
seifs: numurā, bez maksas
pirts piederumi
tējas un kafijas pakete bez maksas
halāts

Pludmale

saulessargi, atpūtas krēsli pludmalē : bez maksas
smilšu un oļu
dvieļi pludmalē: bez maksas (no viesnīcas)
privātā

Teritorija

segtie baseini: 1
ūdensslīdkalniņi: 3
Wi-Fi bez maksas
ķīmiskā tīrītava
konferenču zāles: 16
TV zāle
helikopteru laukums
ārsta kabinets
veikals
kapela
SPA centrs
veļas mazgātava
fitnesa centrs
prese
bāri: 7
baseini: 6
saulessargi, atpūtas krēsli pie baseina: bez maksas
dvieļi pie baseina: bez maksas

Izklaide un sports

skaistumkopšanas salons ir
volejbols baseinā bez maksas
sauna maksas pakalpojums
šaušana ar loku bez maksas
biljards maksas pakalpojums
veikbordings maksas pakalpojums
daivinga centrs maksas pakalpojums
trenažieru zāle bez maksas
tenisa korts bez maksas
ūdensslēpes maksas pakalpojums
tenisa apmācība maksas pakalpojums
banāns maksas pakalpojums
SPA centrs maksas pakalpojums
šahs bez maksas
volejbols pludmalē bez maksas
ūdenssporta veidi maksas pakalpojums
ūdensvelosipēdi maksas pakalpojums
kanoe maksas pakalpojums
turku pirts (hamams) maksas pakalpojums
minifutbols bez maksas
galda teniss
animācija bez maksas
vakara šovs bez maksas
kulinārijas stundas bez maksas
videospēles maksas pakalpojums

Mazi bērni, vecumā no 8 mēnešiem līdz 3 gadiem

silīte maksas pakalpojums

Bērniem

pusaudžu klubs
aukles pakalpojumi pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums
bērnu baseini: 3
bērnu klubs bez maksas
ūdensslīdkalniņi

Ēdināšana

BB
PREMIUM AI
HB
DINE AROUND
CLASSIC AI

Kontakti

Tālr.: +302810811112
www.capsis.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *