cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRANKANĀRIJA, BEX DELUXE SUITES 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Grankanārija a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Grankanārija-Rīga.

BEX DELUXE SUITES 4 ★

Atrašanās vieta: Grankanārija, Las Palmas
Komentārs
Viesnīca atrodas Laspalmasas pilsētas centrā un dažu minūšu pastaigas attālumā no darījumu rajona, tāpēc ir ideāli piemērota biznesa tūristiem. Turklāt viesnīca atrodas vien dažus metrus no Las Canteras pludmales, un tāpēc ir lieliski piemērota arī pludmales atpūtai. Pilsētas rajoni, kurā koncentrēti veikali, restorāni, kafejnīcas un bāri, atrodas dažu minūšu gājienā.

Atrašanās vieta
atrodas 25 km no Grankanārijas starptautiskās lidostas, salas galvaspilsētā Laspalmasā, 700 m no Las Canteras pludmales. Salā vecākais zinātnes un tehnikas muzejs, kā arī akvārijs Poema del Mar – īsas pastaigas attālumā. Restorāni – 50 m. Tirdzniecības zona – 600 m.


IETILPST VIESNĪCU GRUPĀ “LABRANDA”.

Viesnīca – divas 5 stāvu ēkas. Kopā 39 numuri:

Suite One Bedroom (40 m2, min. 1+0/maks. 2+2/3+0 cilv.; numurā 2 gultas un ērta dīvāngulta, televizors, rakstāmgalds un telefons, pilnībā aprīkota virtuve un cepeškrāsns, mikroviļņu krāsns, elektriskā plīts, kafijas automāts, tējkanna, tosteris, ledusskapis, veļas mazgājamā mašīna; vannasistaba ar dušu);
Suite Two Bedroom (56-63 m2, min. 1+0/maks. 3+2/4+1 cilv.; divas guļamistabas, divas vannasistabas ar dušu, pilnībā aprīkota virtuve un cepeškrāsns, mikroviļņu krāsns, elektriskā plīts, kafijas automāts, tējkanna, tosteris, ledusskapis, veļas mazgājamā mašīna);
Suite One Bedroom Economy (30 m2, min. 1+0/maks. 2+1/3+0 cilv.; numurā 2 gultas un ērta dīvāngulta; televizors, rakstāmgalds un telefons, pilnībā aprīkota virtuve ar mikroviļņu krāsni, elektriskā plīts, tējkanna, ledusskapis, veļas mazgājamā mašīna; vannasistaba ar dušu un fēnu).

Numurā:
seifs: numurā, maksas pakalpojums
aprīkota virtuve
fēns: ir
televizors: ir
Internets: Wi-Fi, bez maksas
duša
kondicionētājs: ir
veļas mazgājamā mašīna
vannasistaba
balkons vai franču balkons
TV: SAT

Teritorija:
lifts
Wi-Fi: bez maksas
reģistrācija: 24 h; viesnīcā Design Plus Bex

Izklaide un sports:
Bezmaksas:
trenažieru zāle (viesnīcā Design Plus Bex)

Kontakti:
Tālr.: +34928971071
www.designplus-bexhotel.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *