cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: KRĒTA, KASSAVETIS 2★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Iraklija, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

KASSAVETIS 2★

Komentārs:
Neliela apartamentu viesnīca pašā Hersonisas kūrortzonas dzīves centrā. Visi numuri ar aprīkotu virtuvi. Līdz “Star Beach Water Park” izklaižu parkam 1,5 km. Iesakām atpūtai ģimenēm un jauniešiem. Vakara izklaides: Hersonisā. Autobusu pietura – 10 m.

Viesnīca: 

Atrodas 30 km no Iraklijas lidostas, Hersonisas kūrortzonas centrā, 50 m no pludmales. Uzcelta 1989. / 1992. g. Pēdējā renovācija veikta 2010. gadā. Viesnīca ar 164 numuriem: studio rooms (vienistabas; aprīkots virtuves stūrītis, 2 vienvietīgās gultas, papildu gulta – sofa, maks. 4 cilv., 25-28 m2); one bedroom apartments (guļamistaba un viesistaba ar durvīm, aprīkots virtuves stūrītis, divvietīgā gulta vai 2 vienvietīgās gultas, papildu gulta – sofa, maks. 4 cilv., 42 m2). Ir numuri invalīdiem.

Apmešanās ar dzīvniekiem: 
Pēc pieprasījuma (līdz 15 kg svarā).

Pludmale: 
Municipālā, smilšu un oļu. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: 
Vannasistaba, fēns, individuālais kondicionētājs, TV, Wi-Fi, mazs ledusskapis, seifs, balkons, numura uzkopšana – 6 reizes nedēļā, dvieļu un veļas nomaiņa – 2 reizes nedēļā. 

Teritorijā: 
Restorāns, 2 bāri, 4 atklātie baseini, pārrunu telpa, ārsta pakalpojumi, veļas mazgātava (pēc pieprasījuma), autostāvvieta.

Bērniem: 
Baseins, krēsliņi restorānā, baby cot (manēžas tipa; pēc pieprasījuma).

Izklaide un sports:
Bez maksas: Wi-Fi.
Maksas pakalpojumi: masāža (pēc pieprasījuma).

Komentārs:
Neliela apartamentu viesnīca pašā Hersonisas kūrortzonas dzīves centrā. Visi numuri ar aprīkotu virtuvi. Līdz “Star Beach Water Park” izklaižu parkam 1,5 km. Iesakām atpūtai ģimenēm un jauniešiem. 
Vakara izklaides: Hersonisā. Autobusu pietura – 10 m.

Kontakti:
Тālr.:  (+30) 28970 23053
Fakss: (+30) 28970 23053
www.kassavetishotel.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *