cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka

DOMINIKĀNA (PĀRSĒŠ. FRANKFURTĒ), IMPRESSIVE PUNTA CANA 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojumi Rīga - Frankfurte - Punta Cana, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00) , aizvešana uz lidostu, lidojumi Punta Cana - Frankfurte - Rīga, 20kg nododamā bagāža un 8 kg rokas bagāža.

IMPRESSIVE PUNTA CANA 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka
Ļoti labi 8.5/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Atrašanās vieta
Bavaro viesnīcu rajons, PUNTA KĀNA reģions; apmēram 25 km no Punta Cana lidostas, apmēram 85 km no La Romana lidostas.

Viesnīca
pieczvaigžņu, celta 1998. gadā, pilnībā renovēta 2016. gadā, 652 numuri, 18 ēkas, 3-5 stāvi, lifts, plašs vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns "Open Sea" bufete, starptautiskā virtuve, 6 à la carte restorāni: Japāņu, itāļu, franču virtuve, Vidusjūras virtuve, barošanas krēsli un ēdienkartes restorānos, veģetārie ēdieni, 9 bāri, ieskaitot pludmali; 4 veikali, kazino, naktsklubs; konferenču centrs 500 cilvēkiem, terase, dārzs; papildus maksas: bezvadu internets, apkalpošana numurā; Pieņemamas kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express.

Numurā
standarts: 2 pers. (1 papildu gulta pieaugušajam vai 2 bērniem), aptuveni 37 m², individuāli regulējams kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, tualete; fēns), satelīttelevīzija, telefons, mini bārs, kafijas/tējas aparāts, seifs, gludeklis un gludināmais dēlis dēlis, svari; papildus maksa: bezvadu internets; bezmaksas bērnu gultiņa bērniem līdz 2 gadiem (pēc pieprasījuma pirms ierašanās); balkons, terase vai dārzs (galds un krēsli), skats uz dārzu; skats uz baseinu un jūru par papildu samaksu;
"junior suite" numurs:2 pers. 50 m², aprīkots kā standarta numurs, bezmaksas Wi-Fi, balkons, terase vai dārzs (galds un krēsli), skats uz dārzu; Skats uz baseinu, junior suite, džakuzi un skats uz dārzu un džakuzi un skats uz jūru par papildus samaksu.

Izklaide un sports
4 baseini, saldūdens, atsevišķa zona bērniem galvenajā baseinā, bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli, matrači un dvieļi pie baseiniem; trenažieru zāle, fitness, galda teniss, galda futbols, biljards, loka šaušana, pludmales volejbols; spēļu istaba bērniem, mini klubs, animācijas pieaugušajiem un bērniem, dzīvās izrādes, diskotēka, amfiteātris; par papildu samaksu: SPA centrs (atvērts: 8.00-20.00): sauna, džakuzi, turku pirts, manikīrs, pedikīrs, kopšanas procedūras.

Bērniem
Televīzijas kanāli bērniem
Āra spēļu aprīkojums bērniem
Galda spēles / puzles
Bērnu pieskatīšana / pakalpojumi bērniem par papildmaksu

Ēdināšana
"Viss iekļauts": brokastis (6.30-10.00) bufete galvenajā restorānā, vēlās brokastis (10.30-11.00) Plam Coffe & Brunch, pusdienas (12.30-14.30), vakariņas (18.30-21.30) bufete galvenajā restorānā; uzkodas dienas laikā tam paredzētajā bārā; bezalkoholiskie dzērieni un vietējie alkoholiskie dzērieni tam paredzētajā bārā (9.00-23.00).

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *