cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka

DOMINIKĀNA (PĀRSĒŠ. FRANKFURTĒ), BE LIVE COLLECTION PUNTA CANA (tikai pieaugušajiem 18+) 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojumi Rīga - Frankfurte - Punta Cana, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00) , aizvešana uz lidostu, lidojumi Punta Cana - Frankfurte - Rīga, 20kg nododamā bagāža un 8 kg rokas bagāža.

BE LIVE COLLECTION PUNTA CANA (tikai pieaugušajiem 18+) 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka
Ekonom. 6.7/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar ZEMU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Atrašanās vieta
viesnīcu rajonā Cabeza de Toro, apmēram 20 km no PUNTA CANA, apmēram 40 km no Higuey; apmēram 15 km no Puntakanas lidostas; autobusu pietura aptuveni 30 m no viesnīcas.

Viesnīca
pieczvaigžņu, moderna, renovēta 2018. gadā, 181 numurs, 2 ēkas, 5 stāvi, 3 lifti, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, 8 restorāni: Market Place - galvenais, bufete, starptautiskā virtuve, 7 à la carte restorāni (jārezervē): gardēdis, meksikāņu, Vidusjūras, starptautiskā, Āzijas, brazīliešu, jūras velšu un grila restorāns, kopā 11 bāri: VIP Lounge Bar (24 stundas), Market Place, baseina bārs, uzkodu bārs un 7 bāri no plkst. Be Live kolekcija Punta Cana; naudas maiņa, lasītava, veikali: suvenīru, apģērbu, kosmētikas, tabakas, juvelieru, pārtikas miniveikals; bezmaksas Wi-Fi; papildus maksa: ārsts pēc izsaukuma, frizieris, apkalpošana numurā (24h), veļas mazgātava, autostāvvieta, autonoma; numuri cilvēkiem ar invaliditāti (pēc pieprasījuma); mājdzīvnieki nav atļauti; Tikai pieaugušajiem paredzētās sadaļas viesiem ir pieejami Be Live Collection Punta Cana restorāni, bāri un baseini. Pieņemamās kredītkartes: Visa, MasterCard, American Express; viesnīca uzņem tikai viesus, kas vecāki par 18 gadiem.

Numurā
junior suite: 2 cilv., apmēram 43 m², elegants, individuāli regulējams kondicionieris, vannas istaba (duša, tualete; fēns, peldmēteļi, čības), viesistaba savienota ar guļamistabu, divguļamā gulta, bezvadu internets, plazmas TV 50 ", satelīts TV, telefons, minibārs (bez bezalkoholiskajiem dzērieniem un alus), kafijas/tējas automāts, gludināmais dēlis, par papildus samaksu: seifs, balkons vai terase (galds un krēsli), skats uz dārzu vai baseinu;
master junior suite: 2 pers. , 56 m², moderns, plašs, aprīkots arī kā junior suite, papildus: pudele vīna ierodoties, spilvenu izvēlne, apkalpošana numurā, seifs, skats uz dārzu, balkons vai terase (galds un krēsli), master junior suite par papildu samaksu;
master Suite: 2 pers. (1 papildu gulta - iespējams pievienot dīvānu), aptuveni 56 m², aprīkots kā master junior suite; papildus: džakuzi, vīna pudele ierašanās brīdī, spilvenu izvēlne, apkalpošana numurā, seifs, vanna, atsevišķa duša; skats uz dārzu; numuri: master suites un master suites ar skatu uz jūru par papildu samaksu.

Izklaide un sports
baseins, saldūdens, ap 900 m², dziļums 0,2-2 m, baseins bērniem, saldūdens, ap 40 m², dziļums 0,4 m, baseins, saldūdens, ap 190 m², dziļums 0,4-1,8 m, bērnu baseins , saldūdens, apmēram 10 m², dziļums 0,4 m, bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli un dvieļi pie baseiniem; papildus pieaugušo sadaļā: 3 peldbaseini pieaugušajiem: ap 540 m², dziļums 1,3 m, ap 430 m², dziļums 1,32 m, ap 316 m², dziļums 1,15 m; 2 tenisa korti, galda teniss, pludmales volejbols, pludmales futbols, basketbols, ūdenspolo, aerobika, ūdens aerobika, šautriņas, buči, fitness, trenažieru zāle; teātris, diskotēka - naktsklubs, animācijas: šovi, nakts ballītes, dzīvā mūzika; papildus maksas: tenisa laukuma apgaismojums (ap 15 USD / stundā), kazino, niršana, ūdens sporta veidi; Spa centrs (par papildu maksu): sauna, džakuzi, tvaika pirts, masāžas, skaistumkopšanas procedūras; divi 18 bedrīšu golfa laukumi aptuveni 2 km attālumā no viesnīcas (ārējais piedāvājums).

Ēdināšana
"Viss iekļauts": brokastis (7.00-10.30), pusdienas (12.30-15.00), vakariņas (18.30-22.00) bufetes veidā galvenajā restorānā; vakariņas à la carte restorānā pēc izvēles (nepieciešama iepriekšēja rezervācija); uzkodas norādītajos bāros noteiktos laikos; bezalkoholiskie dzērieni un vietējie alkoholiskie dzērieni, kā arī augstākās klases stiprie alkoholiskie dzērieni norādītajos bāros (plkst. 10.00-1.00); papildus: bezmaksas ieeja diskotēkā un dzērieni (līdz 00.30).

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *