cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, PETRUS 4 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

PETRUS 4 ★

Viesnīca: 

atrodas 3 km no Bruniko pilsētas, Riskones ciemā, 500 m no pacēlāja. Ski Bus pakalpojumus nodrošina viesnīca (bez maksas). Uzcelta 1977. gadā. Pilna apjoma renovācija veikta 2015. gadā.

Viesnīca – 3 stāvu ēka ar 45 numuriem (lielākā daļa numuru ar balkonu un skatu uz kalniem): double comfort rooms (balkons, maks. 2-4 cilv., 28 m2); single comfort rooms (maks. 1-3 cilv., 22 m2); double engel rooms (balkons, maks. 2-4 cilv., 32 m2); double engel deluxe rooms (plaša lodžija ar hidromasāžas vannu, maks. 2+2 cilv., 35 m2); family room kronplatz (viesistaba un guļamistaba, vanna, maks. 2-4 cilv., 40 m2); suite romantic (plašs vienistabas numurs klasiskā stilā, 2 masāžas krēsli, elektriskais kamīns, vannasistaba ar stikla durvīm un džakuzi ; 2 cilv., 38 m2); family suite petrus (trīsistabu numurs: 2 guļamistabas un viesistaba (ar durvīm), 2 vannasistabas, balkons, maks. 2+2 cilv., 65 m2); panormasuites himmelreich (guļamistaba un viesistaba ar durvīm, panorāmas terase, vannasistaba ar infrasarkano kabīni vai ar džakuzi terasē, kamīns, maks. 2+2 cilv., 60 m2).

Papildu informācija: check-in no 13:00, check-out līdz 11:00. Ēdināšana: brokastis – bufete. Vieglas uzkodas pēc pusdienām. Vakariņas – izvēle no menu (5 ēdieni pēc izvēles). Dzērieni vakariņās par atsevišķu samaksu. Obligātais maksājums: pilsētas nodoklis – 1,80 Eur no cilv. diennaktī (apmaksa uz vietas skaidrā naudā).

Тālr.: (+39) 047454 8263
Fakss: (+39) 047454 8267
URL: www.hotelpetrus.com

Numurā: 

vannasistaba, fēns, halāts, čības, TV, telefons, Wi-Fi (bez maksas), minibārs (maksas pakalpojums), seifs, balkons vai terase, numura uzkopšana – katru dienu, veļas nomaiņa – katru dienu, dvieļu nomaiņa – katru dienu.

Teritorijā: 

reģistrācija (07:30-23:00), 2 restorāni (1 – a la carte, maksas pakalpojums), bārs, Wellness centrs, segtais baseins, Wi-Fi (bez maksas), TV zāle, veļas mazgātava, slēpju novietne, autostāvvieta (bez maksas), garāža (maksas pakalpojums).

Bērniem: 

spēļistaba, menu bērniem restorānā, krēsliņi restorānā, aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas).

Izklaide un sports:

Bez maksas: segtais baseins (15:00-19:00), hidromasāža, sauna, turku pirts, Kneipa kontrastvannas, atpūtas zona, trenažieru zāle, galda teniss, tūre pa Sella Ronda (ar pavadoni, reizi nedēļā).
Maksas pakalpojumi: masāža, tvaika pirts, solārijs.

Komentārs:

Šī, šķiet, ir labākā viesnīcas aktīviem slēpotājiem Kronplacas kūrortā – līdz kabīnes tipa pacēlājam vien 500 m; ir savs Wellness centrs. Par pietiekami demokrātiskām cenām tiek piedāvāti moderni numuri ar balkoniem. Bērniem līdz 16 gadiem ieeja Wellness centrā ir liegta. Vakara izklaidēs, kā arī lai iegādātos modernas preces, var doties ar autobusu uz Bruniko pilsētu (3 km). Tuvākā satiksmes autobusu pietura – 200 m.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *