cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: RODA, LINDOS VILLAGE (ADULTS ONLY 16+) 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts tiešais lidojums Rīga – Roda, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu un lidojums Roda - Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

LINDOS VILLAGE (ADULTS ONLY 16+) 5★

Atrašanās vieta: Grieķija: Roda, Lindos
Ekonom. 7.9/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīca: atrodas 50 km no Rodas lidostas, 45 km no Rodas pilsētas, 4 km no Lindas kūrortpilsētiņas, 250 m no pludmales. Uzcelta 1970. gadā. Pilna apjoma renovācija – 2015. gadā. Viesnīca – 3 stāvu Main Building ēka un 3 stāvu korpusu komplekss, kopā 187 numuri: standard rooms sea view/garden view (2 vienvietīgās gultas (divvietīgā pēc pieprasījuma), papildu gulta – vienvietīgā, maks. 3 cilv., 28 m2); junior suites sea view/garden view (divistabu numurs ar durvīm starp istabām, divvietīgā gulta, papildu gultas – 2 vienvietīgās, maks. 4 cilv., 35m).

Тālr.:  (+30) 22440 32000
Fakss: (+30) 22440 32007
URL: www.lindoshotels.com 

Pludmale: viesnīcas "Lindos Royal", smilšu un oļu (līdz municipālajai smilšu pludmalei 400 m). Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas; dvieļi – depozīts.

Numurā: vannasistaba, fēns, centrālais kondicionētājs, TV, Wi-Fi (maksas pakalpojums), telefons, mazs ledusskapis, seifs (maksas pakalpojums), balkons vai terase, numura uzkopšana – katru dienu, veļas un dvieļu nomaiņa – katru dienu.

Teritorijā: 2 restorāni (1 – a la carte), 2 bāri, atklātais baseins, SPA centrs, Wi-Fi (lobby, bez maksas), veļas mazgātava, ķīmiskā tīrītava, ārsta pakalpojumi, minimārkets, valūtas maiņa, autostāvvieta.

Bērniem: baseins (viesnīcā "Lindos Royal"), rotaļlaukums ("Lindos Royal"),  krēsliņi restorānā, aukle (pēc pieprasījuma, maksas pakalpojums), baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas).

Izklaide un sports 
Bez maksas: animācija dienas laikā un vakarā, trenažieru zāle, tenisa korts ("Lindos Royal"), minifutbols, tematiskie vakari (grieķu vakars – 1 reizi nedēļā), volejbols pludmalē ("Lindos Royal"). 
Maksas pakalpojumi (viesnīcā "Lindos Village"): sauna, SPA procedūras, turku pirts.

Komentārs
Pilnībā renovēts viesnīcas komplekss. Atrodas uz paaugstinājuma, no kura paveras panorāmas skats uz Vliha līci. Teritorija pieguļ viesnīcas "Lindos Royal" teritorijai – viesi var izmantot arī tās infrastruktūras noteiktus pakalpojumus. Jauks numuru fonds. Tā kā teritorijā ir daudz pakāpienu, kāpņu, pacēlumu un nogāžu – neiesakām tūristiem ar ierobežotām kustību spējām. Ģimenēm ar maziem bērniem jāņem vērā, ka uz labiekārtoto pludmali celiņš ved pa pakalna nogāzi. Iesakām mierīgai atpūtai pāriem, kā arī ģimenes atpūtai kopā ar gados vecākiem bērniem. Vakara izklaides – Lindas kūrortpilsētiņa (4 km). Autobusu pietura – 600 m.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *