cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

DUBAIJA, THE PALACE DOWNTOWN 5★-_

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
CEĻOJUMS PAR 1 DIENU ĪSĀKS, JO IZLIDOŠANA VĒLU VAKARĀ. Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Dubaija, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00) , aizvešana uz lidostu, lidojums Dubaija-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 5 USD par istabu/diennaktī; dažās viesnīcās ir jāiemaksā depozīts. NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma 150€. Ziemassvētku un Jaungada periodā

THE PALACE DOWNTOWN 5★-_

Atrašanās vieta: Dubaija, Downtown Dubai
Viesnīca Palace Downtown ir izvietota tradicionālas pils rezidencē, no kuras paveras skats uz Dubaijas strūklaku un ezeru, kas ieskauj ēku Burj Khalifa. Viesiem ir pieejams arābu stila spa un trenažieru zāle ar personisko treneri.

Dubaijas Starptautiskā lidosta
10,3 km
Šārdžas Starptautiskā lidosta
28,3 km
Iecienītākie apskates objekti
tirdzniecības centrs City Walk
2,5 km
Grand Mosque
8,2 km
Arābu tornis
10,8 km
tirdzniecības centrs Mall of the Emirates
11,4 km
tirdzniecības centrs Sahara
15,1 km
Dubai Autodrome
16,3 km
ūdens parks Aquaventure
17,1 km
Sharjah Aquarium
17,5 km
Dubaijas golfa laukums The Montgomery
18,1 km
iela The Walk rajonā Džumeiras pludmales rezidence
19,4 km

Viesnīcas Palace Downtown viesu numuri ir veidoti mūsdienīgā Tuvo Austrumu stilā un ir aprīkoti ar balkonu un greznu vannas istabu. Visi numuri ir aprīkoti ar interaktīvo televīzijas sistēmu, DVD atskaņotāju un bezmaksas bezvadu interneta pieslēgumu.

Viesi 4 dažādos restorānos var ieturēt izsmalcinātas maltītes, sākot no argentīniešu virtuves gaļas ēdieniem līdz taju virtuves karija ēdieniem. Visu dienu ēstuvēs tiek pasniegti Vidusjūras reģiona un Tuvo Austrumu virtuves bufetes tipa ēdieni.

Viesnīcas Palace Downtown brīvā laika iespēju klāstā ietilpst palmu ieskauts āra baseins, kā arī spa, kurā tiek piedāvātas sejas un ķermeņa kopšanas procedūras. Viesi var baudīt arī turku pirti, lietus tipa dušas, burbuļvannu un tvaika pirtis.

Viesnīca Palace Downtown atrodas 5 minūšu pastaigas attālumā no tirdzniecības centra Dubai Mall un tirdzniecības un izklaides centra Souk Al Bahar. Viesnīcas viesiem pēc pieprasījuma tiek piedāvāti transporta pakalpojumi no Dubaijas Starptautiskās lidostas uz viesnīcu.

Visiecienītākās iespējas
1 peldbaseins
Bezmaksas WiFi
Transports no lidostas un uz to
Ģimenes numuri
Bezmaksas autostāvvieta
Tējas/kafijas automāts visos numuros
Bārs
Bankomāts un valūtas maiņa: Nepieciešama skaidra nauda? Šajā naktsmītnē ir bankomāts un valūtas maiņas pakalpojumi.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *