cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: KRĒTA, TRITON HOTEL 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Iraklija, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

TRITON HOTEL 3★

Atrašanās vieta: Grieķija: Krēta, Malia
Ekonom. 6.6/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar ZEMU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīca Triton ir lieliska izvēle tiem, kas ierodas Malijā. Tā ir laba cenas un kvalitātes, komforta un ērtības, klusas atmosfēras un pakalpojumu kombinācija, kas radīta, lai padarītu jūsu uzturēšanos ļoti patīkamu.

Triton Hotel ir klusa viesnīca, kas piedāvā numurus ar gaisa kondicionētāju un interneta pieslēgumu.

Viesnīcā ir diennakts reģistratūra, sauļošanās terase un bagāžas glabātuve. Kā arī viesi var baudīt baseinu un bezmaksas brokastis, kas ir padarījušas šo iecienīto izvēli ceļotāju vidū, kas apmeklē Maliju. Viesiem ar automašīnu tuvumā ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta.

Kad jūtaties izsalcis, noteikti apskatiet Drossia Restaurant, San Giorgio Restaurant un Avli in Malia — grieķu restorānus, kurus ir iecienījuši gan vietējie, gan ārpilsētas iedzīvotāji.

Vai vēlaties labāk izpētīt pilsētu? Lai to izdarītu, jums nav jāiet tālu. Malia Minoan Palace ir populāras senās Malijas drupas, kas atrodas ļoti tuvu viesnīcai.

Jūsu komforts un apmierinātība ir vissvarīgākais Triton Hotel darbiniekiem. Viņi ar nepacietību gaida jūs Malijā.

Pakalpojumi un ērtības viesnīcā
Blakus bezmaksas privātā autostāvvieta
Maksas WiFi
Peldbaseins
Bezmaksas brokastis
Biljards
Galda teniss
Bagāžas glabātuve
Koplietošanas telpa atpūtai/TV skatīšanai
parādīt vairāk
Telpu aprīkojums
Gaisa kondicionieris
Mājturība
Privāts balkons
Drošs

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *