cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: KRĒTA, EPIS HOTEL 3★-_

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Iraklija, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

EPIS HOTEL 3★-_

Ļoti labi 8.1/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Šī burvīgā viesnīca, kas atrodas Agiamarinā, vienmēr uzņem viesus. Tā kā iestāde atrodas 100 metru attālumā no pilsētas centra, tā ļauj ērti piekļūt visiem galamērķa apskates objektiem. Viesnīca atrodas ļoti tuvu galvenajiem izklaides centriem.

\ 20 metru attālumā ceļotāji var atrast sabiedriskā transporta pieturas, kas ļaus iepazīties ar interesantām vietām. Iestāde atrodas 150 metru attālumā no tuvākās pludmales.

Klienti var izmantot tuvāko lidostu, kas atrodas 24,0 kilometru attālumā. Iestāde atrodas 500 metru attālumā no ostas. Ēkā kopā ir 38 istabas.

Viesnīca Epis tika atjaunota 2006. gadā. Turklāt šī naktsmītne piedāvā bezvadu interneta piekļuvi. Viesi nav gaidīti visu diennakti.

Jaunākie viesi var gulēt bērnu gultiņās (pieejamas pēc pieprasījuma). Viesi, kas ceļo ar automašīnu, novērtēs viesnīcas Epis uz vietas esošo autostāvvietu. Epis Hotel ievēro principus rūpēties par vidi.

Teritorija
atklāts baseins
restorāns
bārs
Istabā
vanna vai duša
fēns
bezmaksas tualetes piederumi
dvieļi
droši
telefons
gaisa kondicionieris
Darbvirsma
apkure
plakanā ekrāna TV
modinātāja pakalpojums
skapis vai skapis
apakšveļa
drēbju pakaramais
bezmaksas wi-fi

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *