cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: KRĒTA, GERONA MARE 3★-_

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Iraklija, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

GERONA MARE 3★-_

Atrašanās vieta: Grieķija: Krēta, Gerani
Viesnīca Gerona Mare atrodas Jeranionā, 2,7 km attālumā no Agios Dimitrios baznīcas un piedāvā āra peldbaseinu. Viesi, kas uzturas viesnīcā, var novietot savu automašīnu uz vietas.

Viesnīca atrodas 4,3 km attālumā no Vācu kara kapsētas. Pilsētas centrs atrodas 1 km attālumā no viesnīcas. Viesi var apmeklēt Platanias pludmali, kas atrodas pāris minūšu brauciena attālumā no viesnīcas.

Ērtības viesnīcas numuros nodrošinās klimata kontroles sistēmu, daudzkanālu TV un balkonu, kas ir pieejams viesiem viņu uzturēšanās laikā. No numuriem paveras skats uz jūru.

Mazā Paradise Taverna un Sinantisi ģimenes restorāns atrodas 200 metru attālumā no viesnīcas. Tuvākā autobusu pietura "Gerani 3" atrodas aptuveni 500 metru attālumā no viesnīcas. Viesnīca piedāvā arī bezmaksas autostāvvietu un tirdzniecības automātu.

IEKĀRTAS
Interneta pieslēgums
Bezvadu internets

autostāvvieta
autostāvvieta

Pārsūtīšana
Apmaksāts pārskaitījums
Sports un izklaide
Niršanas pārgājieni

Pakalpojumi
Droša auto noma
Prieka pēc
Āra baseins Piekļuve pludmalei dārza atpūtas telpa/kino telpa Muguras masāža Galvas masāža Visa ķermeņa masāža pēdu masāža sekla baseina
Viesiem ar īpašām vajadzībām
Istabas/pakalpojumi invalīdiem ar ratiņkrēslu

Istabas
Gaisa kondicionētājs Skaņas izolācijas numuri Atpūtas zona Terase
Vannas istaba
Bezmaksas tualetes piederumi

Galvenā
Nesmēķētāju numuri Lifts Tirdzniecības automāti
Dzīvnieki
Mājdzīvnieki atļauti

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *