cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

DUBAIJA, ROYAL HOTEL 3 ★-_

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
CEĻOJUMS PAR 1 DIENU ĪSĀKS, JO IZLIDOŠANA VĒLU VAKARĀ. Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Dubaija, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00) , aizvešana uz lidostu, lidojums Dubaija-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 5 USD par istabu/diennaktī; dažās viesnīcās ir jāiemaksā depozīts. NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma 150€. Ziemassvētku un Jaungada periodā

ROYAL HOTEL 3 ★-_

Atrašanās vieta: Dubaija, Sardža
Atrašanās vieta
Viesnīca Royal atrodas Šārdžas pilsētā, 6 km attālumā no Šardžas akvārija, 9 km attālumā no Sahāras centra un 1,2 km attālumā no Islāma civilizācijas muzeja. Šārdžas kultūras mantojuma muzejs atrodas 2,3 km attālumā no viesnīcas, savukārt Khalid jūras osta ir 3 km attālumā. Dubaijas Starptautiskā lidosta atrodas 14 km attālumā.

Lidosta: Dubaijas Starptautiskā lidosta - 14 km

Tuvākais tirdzniecības centrs: Sahara Centre, 9000 m

sauļošanās krēsli: par maksu
lietussargi: par maksu
autobuss uz pludmali: bezmaksas
Bezmaksas transporta pakalpojumi uz Al Khan publisko pludmali (ieeja pludmalē ir bez maksas, saulessargi/sauļošanās krēsli ir atkarīgi no pieejamības) un Beach Hotel Sharjah (pludmales izmantošana: ieeja, saulessargi/sauļošanās krēsli 15 AED (4 $) vienam pieaugušajam, no 12 gadu vecuma. ), transfērs: 2 reizes dienā: 09:00-13:00 un 10:00-14:00 (jebkuras izmaiņas pakalpojumu sniegšanas noteikumos pēc viesnīcas vadības ieskatiem)

restorāns

wifi: bezmaksas
reģistratūras darba laiks: visu diennakti
bagāžas telpa
konsjeržs
valūtas maiņa
kredītkartes maksājums
veļas mazgāšana: par maksu
ķīmiskā tīrīšana: par maksu
ekskursiju programmas
autostāvvieta: bezmaksas

sauna: par maksu
Fitnesa centrs

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *