cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

ZANZIBĀRA, MAX HOTEL NUNGWI-_

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojumi Rīga – Zanzibāra un Zanzibāra - Rīga (ar tehnisko nosēšanos Hurgadā), ēdināšana lidojuma laikā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, bagāža 30/5kg.

MAX HOTEL NUNGWI-_

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Zanzibāra, Nungwi
Ļoti labi 8.5/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Max Hotel Nungwi 3 * ir mājīga mini viesnīca, kas atrodas Nungwi kūrorta trešajā piekrastē Zanzibāras salas ziemeļu galā. Zanzibāras Starptautiskā lidosta atrodas 64 km attālumā. Pašvaldības smilšu pludmale ar lielu koraļļu rifu atrodas 350 m attālumā no viesnīcas, ciema centrs sasniedzams ar kājām 12-15 minūšu laikā, tiešā tuvumā atrodas niršanas centrs Spanish Dancer Divers un lielveikals.
Viesnīcā ir 11 ērti numuri mūsdienīgā Āfrikas stilā. Katram no tiem ir balkons, gaisa kondicionieris vai griestu ventilators, vannas istaba ar dušu un tualeti, bezmaksas Wi-Fi. Katru rītu restorānā tiek pasniegtas kontinentālās brokastis, pusdienās un vakariņās tiek pasniegts plašs vietējo un starptautisko ēdienu klāsts, bārā ir pieejami dzērieni un vieglas uzkodas.

Viesnīcas infrastruktūrā ietilpst bezmaksas autostāvvieta, sauļošanās terase, piknika vieta un tropu dārzs. Pludmalē ir viss niršanai un snorkelēšanai. Pieejams: riteņbraukšana, pastaigu ekskursijas, izjādes ar zirgiem, makšķerēšana.

Luksusa divvietīgs numurs
Divvietīgā istaba
Numurs ar terasi
Luksusa numurs ar "king" izmēra gultu
Luksusa trīsvietīgs numurs
Standarta numurs ar "king" izmēra gultu

Wi-Fi visā viesnīcā
Bezmaksas Wi-Fi sabiedriskās vietās
Aprīkots ar pludmales smiltīm
Pašvaldība, 3. līnija
Ceļš uz pludmali: pastaigas attālumā, pāri ceļam

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *