cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: KRĒTA, YASSOU KRITI (EX. KAVROS BEACH/KAVROS GARDEN) 3★-_

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Iraklija, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Iraklija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

YASSOU KRITI (EX. KAVROS BEACH/KAVROS GARDEN) 3★-_

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grieķija: Krēta, Kavos
IZVIETOJUMS
Apmēram 100 m attālumā no Kavros centra ar veikaliem un bāriem, apmēram 2 km attālumā no Kournas ezera, apmēram 15 km attālumā no RETIMNO, apmēram 44 km attālumā no Hanjas; apmēram 49 km attālumā no Hanjas lidostas, apmēram 100 km attālumā no Irakliona lidostas; autobusa pietura apmēram 30 m attālumā no viesnīcas (apmēram 10 EUR/Hanja, apmēram 6 EUR/Retimno).

PLUDMALE
Kavros - publiska, apsargāta, smilšaina pludmale ar maigu nogāzi uz jūru, apbalvota ar Zilo karogu, tieši pie viesnīcas, saulessargi un šezlongi par atsevišķu maksu (apmēram 6 EUR/komplekts).

VIESNĪCA
Trīszvaigžņu viesnīca, kopta, celta 2000. gadā, atjaunināti numuri 2014. gadā, 150 numuri, 2 ēkas, 3 stāvi, plaša foajē, recepcija darbojas visu diennakti, restorāns pie pludmales - bufetes ēdienkarte, grieķu un starptautiskā virtuve, bērnu krēsli un ēdienkarte bērniem, veģetārie ēdieni, bārs pie baseina; suvenīru veikals; terase ar skatu uz jūru, bezmaksas bezvadu internets; akceptētas kredītkartes: Visa, MasterCard.

NUMURS
Standarta numurs: divvietīgs (var papildus izvietot 1 vai 2 papildus gultas), apmēram 19-28 m², kopts, individuāli regulējama gaisa kondicionēšana, vannas istaba (duša, tualete; fēns), satelīttelevīzija, poļu kanāls, ledusskapis, seifs (par atsevišķu maksu: 1,5 EUR/dienā); bez maksas bērnu gultiņa līdz 2 gadu vecumam pēc iepriekšējas rezervācijas pirms ierašanās; balkons vai terase (galdiņš un krēsli; žāvētājs), skats uz dārzu; par papildus maksu iespējams iegādāties numuru ar skatu uz jūru un 2 papildus gultām.

SPORTS UN IZKLAIDE
Ārstauglīga baseina forma, svaigs ūdens, apmēram 400 m², dziļums 1,8 m, atsevišķa bērnu zona, pie baseina bez maksas pieejami saulessargi un šezlongi; tenisa korts; rotaļu laukums un bērnu istaba, diskotēka, amfiteātris, izklaides programmas pieaugušajiem un bērniem.

Viss iekļauts (all inclusive)
Brokastis (7.30-10.00), pusdiens (12.30-14.30), vakariņas (19.00-21.00) bufetes veidā restorānā; pusdienlaiks bārā (15.00-17.30); bezalkoholiskie un vietējie alkoholiskie dzērieni bārā (10.00-22.00); jāvalkā all inclusive aproces.

KONTAKTS
0030/2825061323,

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *