cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

DUBAIJA, CITYMAX HOTELS SHARJAH 3★-_

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
CEĻOJUMS PAR 1 DIENU ĪSĀKS, JO IZLIDOŠANA VĒLU VAKARĀ. Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Dubaija, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00) , aizvešana uz lidostu, lidojums Dubaija-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 5 USD par istabu/diennaktī; dažās viesnīcās ir jāiemaksā depozīts. NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma 150€. Ziemassvētku un Jaungada periodā

CITYMAX HOTELS SHARJAH 3★-_

Atrašanās vieta: Dubaija, Sardža
Ekonom. 7.2/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīca Citymax Hotel Sharjah ir izvietota rosīgā Šārdžas ielā, kur viesi var apmeklēt dažādas mākslas galerijas, muzejus un akvāriju. Krastmala Al Majaz, pilsētas centrs un tirdzniecības centri Mega Mall un Lulu atrodas pastaigas attālumā no naktsmītnes. Pludmale Al khan ir 10 minūšu brauciena attālumā.

Naktsmītnē ir 239 mūsdienīgi numuri. Katrā šīs modernās trīszvaigžņu viesnīcas numurā ir gaisa kondicionētājs, plakanā ekrāna televizors, rakstāmgalds, ledusskapis un tējas/kafijas pagatavošanas iespēja. Mūsdienīgi iekārtotie numuri ir ieturēti zaļos un krēmkrāsas toņos.

Viesi var baudīt bufetes tipa maltītes (brokastis, pusdienas un vakariņas) viesnīcas restorānā. Apkalpošana numurā viesiem ir pieejama katru dienu visas diennakts garumā. Viesnīcā ir vīriešiem paredzēta trenažieru zāle, sievietēm paredzēta trenažieru zāle, sauna un sanāksmju telpas. Viesu rīcībā ir tūrisma aģenta pakalpojumi un diennakts reģistratūra.

Viesnīca Citymax Sharjah atrodas aptuveni 4 km attālumā no izklaides centra Al Qasba, 20 km attālumā no Dubaijas Starptautiskās lidostas un 6 km attālumā no Šārdžas Starptautiskās lidostas.

Ēdieni un dzērieni
Restorāns
Tējas/kafijas automāts

Transports
Transporta pakalpojumi uz lidostu / Par papildmaksu
Transporta pakalpojumi no lidostas / Par papildmaksu

Tīrīšanas pakalpojumi
Gludināšanas pakalpojumi / Par papildmaksu
Veļas mazgātava / Par papildmaksu

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *