cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

TENERIFE, STIL LOS GIGANTES 4★-_

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tenerife a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Tenerife-Rīga. Papildus izmaksas: veselības apdrošināšana.

STIL LOS GIGANTES 4★-_

viesnīca atrodas jūras krastā
Stil Los Gigantes - Only Adults atrodas blakus jūrai Los Gigantes pludmalē. Tā piedāvā lielu āra baseinu, tenisa kortu, kā arī spa un labsajūtas centru ar dažādām procedūrām.

Viesnīcas gaišie un plašie numuri ir iekārtoti mūsdienīgā stilā. Viesu rīcībā ir gaisa kondicionētājs, bezmaksas bezvadu internets, terase un plakanā ekrāna televizors. No logiem paveras brīnišķīgs skats uz jūru vai kalniem. Privātajā vannas istabā ir duša, fēns un bezmaksas tualetes piederumi.

Papildus spa procedūrām viesnīca piedāvā trenažieru zāli un skaistumkopšanas salonu. Citu iespēju klāstā ietilpst dārzs. Uz vietas ir 2 bāri un bufetes restorāns, kurā tiek pasniegti vietējās un starptautiskās virtuves ēdieni.

Blakus viesnīcai atrodas lielveikals, savukārt 2 minūšu pastaigas attālumā ir pieejami dažādi bāri un veikali. Puerto de los Gigantes jahtu piestātne, kas atrodas 500 metru attālumā, ir lieliski piemērota ūdens sporta veidiem. Tenerifes Dienvidu lidosta atrodas 45 minūšu brauciena attālumā.

Teritorija
Āra mēbeles
Pie pludmales
Sauļošanās terase
Terase
Dārzs

Aktivitātes
Pludmale
Tenisa aprīkojums
Galda teniss
Biljards / Par papildmaksu
Spēļu telpa
Tenisa korts / Par papildmaksu

Ēdieni un dzērieni
Augļi
Par papildmaksu
Vīns / dzirkstošais vīns
Par papildmaksu
Uzkodu bārs
Brokastis numurā
Bārs
Restorāns

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *