cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

DUBAIJA, GOLDEN SANDS HOTEL SHARJAH 4 ★-_

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
CEĻOJUMS PAR 1 DIENU ĪSĀKS, JO IZLIDOŠANA VĒLU VAKARĀ. Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Dubaija, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00) , aizvešana uz lidostu, lidojums Dubaija-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 5 USD par istabu/diennaktī; dažās viesnīcās ir jāiemaksā depozīts. NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma 150€. Ziemassvētku un Jaungada periodā

GOLDEN SANDS HOTEL SHARJAH 4 ★-_

Atrašanās vieta: Dubaija, Sardža
Šī nesen atjaunotā viesnīca ir savienota ar celiņu ar Sahāras centru. Tā piedāvā 343 numurus, tostarp luksusa numurus 50 kvadrātmetru platībā. m, "executive" klases luksusa numuri un "suite" numuri ar 1 un 2 guļamistabām, kā arī pilnībā aprīkotu virtuvi. 
Restorāns Elysian specializējas starptautiskās virtuves ēdienos. Nesen atvērtais jaunais restorāns Bounissimo piedāvā vieglus un ātri pagatavojamus karstos un aukstos ēdienus nepiespiestā atmosfērā.

Tajā ir iekštelpu baseins, bērnu baseins, sauna un fitnesa centrs. Viesnīcas Golden Sands tūrisma aģents var sniegt informāciju par vietējām apskates vietām.

Viesnīca Golden Sands atrodas 2 minūšu pastaigas attālumā no tirdzniecības centra Sahara Center un tikai 7,6 km attālumā no pludmales. Corniche un Šārdžas pilsētas centrs atrodas 6,4 km attālumā. Dubaijas Starptautiskā lidosta atrodas 7 km attālumā no viesnīcas Golden Sands.

Iekštelpu peldbaseins
Bezmaksas!
Visu baseinu izmantošana ir bez maksas
Atvērts visu gadu
Darba laiks
Visu vecumu personām
Baseina/pludmales dvieļi
Apsildāmais baseins

Labsajūta
Fitnesa/spa ģērbtuves
Fitness
Fitnesa centrs
Sauna

Ēdieni un dzērieni
Kafejnīca uz vietas
Bērniem draudzīgas bufetes tipa maltītes
Maltītes bērniem
Par papildmaksu
Brokastis numurā
Restorāns
Mini bārs
Tējas/kafijas automāts

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *