cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

ŠARM EL ŠEIHA NO VIĻŅAS, SHARM REEF 3 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Viļņa-Šarm eš Šeiha, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Šarm eš Šeiha-Viļņa. LR pilsoņi ceļo bez vīzas, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma ~75€!

SHARM REEF 3 ★

Ļoti labi 8.6/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Viesnīca atrodas klints Om El Seid apkārtnē, Šarm eš Šeihas centrā. Naktsmītnes piedāvājumā ir privāta pludmale un 2 āra baseini ar terasi, kurā ir sauļošanās krēsli. Nāmas līcis ir 10 minūšu brauciena attālumā, un tirdzniecības centrs Il Mercato atrodas nelielas pastaigas attālumā no viesnīcas.

Viesnīcas Sharm Reef numuriem ir gaisa kondicionētājs un balkons vai terase ar jauku skatu uz dārzu vai baseinu. Dažos numuros ir virtuve ar ēdamzonu.

No rītiem viesnīcā tiek piedāvātas bufetes tipa brokastis. Viesnīcas Sharm Reef restorānā tiek piedāvāti vietējās un starptautiskās virtuves ēdieni. Viesnīcas bārā ir pieejami dzērieni un uzkodas.

Tuvumā viesi var nodarboties ar tādām brīvā laika aktivitātēm kā niršanu un snorkelēšanu. Pēc pieprasījuma tiek nodrošinātas sanāksmju iespējas.

Viesnīcas Sharm Reef viesiem tiek piedāvāts lidostas transfers uz 15 km attālumā esošo Šarm eš Šeihas Starptautisko lidostu. Viesnīcā ir arī diennakts reģistratūra, un uz vietas ir pieejama bezmaksas privātā autostāvvieta.

Ēdieni un dzērieni
Uzkodu bārs
Bārs
Mini bārs
Restorāns

Aktivitātes
Pludmale
Izklaižu programma
Peldēšana ar caurulīti
Niršana
Šautriņas
Galda teniss
Biljards

Āra peldbaseins
Bezmaksas!
Visu baseinu izmantošana ir bez maksas
Atvērts visu gadu
Baseina bārs

Labsajūta
Masāžas
Par papildmaksu

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *