cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

DUBAIJA, CORNICHE HOTEL 5 ★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
CEĻOJUMS PAR 1 DIENU ĪSĀKS, JO IZLIDOŠANA VĒLU VAKARĀ. Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Dubaija, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00) , aizvešana uz lidostu, lidojums Dubaija-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 5 USD par istabu/diennaktī; dažās viesnīcās ir jāiemaksā depozīts. NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma 150€. Ziemassvētku un Jaungada periodā

CORNICHE HOTEL 5 ★

Atrašanās vieta: Dubaija, Abū Dabī
Ekonom. 8.0/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīca Corniche Hotel Abu Dhabi atrodas Abū Dabī centrā, nelielas pastaigas attālumā no promenādes Corniche. Viesiem tiek piedāvātas plašas naktsmītnes, un no viesnīcas paveras skats uz pilsētas parku Capital Gardens un Persijas līci. Viesu rīcībā ir bezmaksas WiFi, āra baseins, kā arī veselības un fitnesa centrs.

Viesnīcas Corniche Hotel Abu Dhabi viesiem tiek piedāvāti numuri un "suite" numuri ar cietkoksnes mēbelēm. Visos plašajos numuros un "suite" numuros ir plakanā ekrāna televizors un logi visas sienas augstumā, pa kuriem paveras skats uz dārzu vai līci.

Veselības klubam ir āra peldbaseins ar iebūvētu bāru, sauna un trenažieru zāle. Viesnīcas Corniche Hotel Abu Dhabi veselības centrā viesi var baudīt atjaunojošas ķermeņa kopšanas procedūras.

Viesnīcā ir 3 restorāni – starptautiskās, itāļu un marokāņu virtuves restorāni.

Viesnīca Corniche Hotel Abu Dhabi ir 30 minūšu brauciena attālumā no Abū Dabī Starptautiskās lidostas. Pilsētas izstāžu centrs ADNEC atrodas 15 km attālumā. Lielā mošeja ir tikai 20 minūšu brauciena attālumā no viesnīcas. Līdz tematiskajam parkam Ferrari World un Jāsas salai ar automašīnu var aizbraukt 30 minūšu laikā.

Aktivitātes
Vakara izklaides
Golfa laukums (maks. 3 km attālumā)

Ēdieni un dzērieni
Īpašu diētu ēdienkartes (pēc pieprasījuma)
Brokastis numurā
Bārs
Mini bārs
Restorāns

Āra peldbaseins
Atvērts visu gadu

Labsajūta
Turku/tvaika pirts
Masāžas
Fitnesa centrs
Sauna

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *