cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

ŠARM EL ŠEIHA NO VIĻŅAS, EDEN ROCK HOTEL 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Viļņa-Šarm eš Šeiha, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, lidojums Šarm eš Šeiha-Viļņa. LR pilsoņi ceļo bez vīzas, NEPILSOŅIEM vīza jānoformē vēstniecībā 3 nedēļas PIRMS ceļojuma ~75€!

EDEN ROCK HOTEL 3★

Ekonom. 6.5/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar ZEMU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Šī viesnīca atrodas Naama Bay. No tā paveras skaists skats uz Sarkano jūru un Sinaja tuksneša kalniem. Tā piedāvā numurus ar balkonu vai terasi. Ir arī āra peldbaseins.

Viesnīcas Eden Rock numuros ir gaisa kondicionētājs, koka mēbeles un lieli logi. Turklāt visos numuros ir satelīttelevīzija, mini bārs un privāta vannas istaba. Dažos numuros ir atpūtas zona.

Viesi var baudīt vietējās un starptautiskās virtuves ēdienus galvenajā restorānā Fever, no kura paveras skats uz baseinu. Baseina bārā Parrot tiek piedāvāta plaša dzērienu izvēle. Viesus iepriecinās arī panorāmas skati. Volna iekštelpu bārs ir atvērts 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā.

Alternatīvi, viesnīcas Eden Rock viesi no baseina kāpnēm var piekļūt privātajai smilšu pludmalei un Naama Bay piestātnei. Ir pieejami arī masāžas, veļas mazgāšanas un diennakts reģistratūras pakalpojumi.

Vairāki veikali, restorāni un bāri atrodas pastaigas attālumā no viesnīcas Eden Rock. Šarm eš Šeihas Starptautiskā lidosta atrodas tikai 15 km attālumā no viesnīcas.

Pārtika un dzērieni
Bārs
Mini bārs
Restorāns

Sports un atpūta
Pludmale
Niršana

Atvērts baseins
Bezmaksas!
Piekļuve visiem baseiniem ir bez maksas

Medicīniskie pakalpojumi
Turku pirts
Masāža

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *