cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRANKANĀRIJA, APARTAMENTOS KOALA GARDEN THE HOME COLLECTION 4★-_

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Grankanārija a/k AirBaltic, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Grankanārija-Rīga.

APARTAMENTOS KOALA GARDEN THE HOME COLLECTION 4★-_

Atrašanās vieta: Grankanārija, Maspaloma
Ekonom. 7.6/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Tropisku dārzu ieskautie dzīvokļi THe Koala Garden atrodas Maspalomasā. Naktsmītnei ir 2 peldbaseini pieaugušajiem un 2 peldbaseini bērniem. Visā naktsmītnē Apartamentos Koala Garden THe Home Collection ir pieejams bezmaksas WiFi.

Katram naktsmītnes Koala Garden Suites dzīvoklim ir privāts balkons, plakanā ekrāna televizors un gaisa kondicionētājs. Visos dzīvokļos ir gaiša viesistabas zona-ēdamzona un virtuvīte ar ledusskapi un mikroviļņu krāsni. Par papildmaksu ir pieejami seifi.

Tuvējā kūrortā Plaja del Inglesā ir daudz restorānu, bāru un tirdzniecības centru.

Uz vietas ir neliela trenažieru zāle, kā arī iekštelpu un āra rotaļu zonas bērniem. Šī kompleksa reģistratūra ir atvērta visu diennakti.

Dzīvokļi THe Koala Garden Suites atrodas 4 km attālumā no Plaja del Inglesas pludmales un 5 minūšu brauciena attālumā no golfa laukuma Maspalomas Golf.

Aktivitātes
Pludmale
Galda teniss
Biljards
Golfa laukums (maks. 3 km attālumā)

Ēdieni un dzērieni
Tējas/kafijas automāts

Āra peldbaseins
Bezmaksas!
Visu baseinu izmantošana ir bez maksas
Atvērts visu gadu
Pludmales krēsli vai zviļņi

Labsajūta
Saulessargi
Pludmales krēsli vai zviļņi

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *