cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka

SARDĪNIJA, COLONNA DU GOLF 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga-Olbija AirBaltic, bagāža 20kg, sagaidīšana lidostā, aizvešana uz viesnīcu, atpūta divvietīgā numurā viesnīcā ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Olbija-Rīga, lidostu nodokļi. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 0,5 līdz 2,5€ dienā katrai personai.

COLONNA DU GOLF 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
viesnīcā ir diskotēka
Atrašanās vieta: Sardīnija, Golfo Di Cugnana
Ekonom. 7.5/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīcā Colonna tiek piedāvāti regulāri bezmaksas transporta pakalpojumi uz un no pludmales Rena Bianca. Viesnīca atrodas pie panorāmas ceļa, kas ved no Olbijas uz Smaragda piekrasti. No viesnīcas paveras skats uz Kugnanas līci - senu romiešu ostu.

Viesnīca Colonna Hotel Du Golf ir iekārtota 4 korpusos apkārt laukumam Rosa dei Venti. Ēkas ieskauj Vidusjūras reģiona zaļā augu valsts. Bārs un restorāns atrodas blakus plašajam peldbaseinam.

Burbuļvanna atrodas netālu no jūras. Naktsmītnē tiek piedāvātas vairākas sporta iespējas, piemēram, apgaismots tenisa laukums, kā arī volejbola un futbola laukums. Bērni var atpūsties mini klubā un rotaļu laukumā.

Viesnīcas Colonna visos numuros ir gaisa kondicionētājs. Dažiem numuriem ir veranda vai terase.

Aktivitātes
Pludmale
Vakara izklaides
Izklaižu programma
Rotaļu laukums bērniem

Ēdieni un dzērieni
Uzkodu bārs
Bārs
Mini bārs

Āra peldbaseins
Sezonāls darba laiks
Visu vecumu personām

Labsajūta
Kubls/burbuļvanna
Fitnesa centrs

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *