cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

TURCIJA NO VIĻŅAS, CENTRUM ISTANBUL HOTEL 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojumi Viļņa - Antalja vai Gazipaša, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu; viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00); aizvešana uz lidostu, lidojums Antalja vai Gazipaša - Viļņa, bagāžas pārvadāšana. Nepilsoņiem Turcijas e-vīza obligāti jānoformē pirms ceļojuma - 30€.

CENTRUM ISTANBUL HOTEL 4★

Atrašanās vieta: Turcija no Viļņas, Stambula
Ekonom. 7.5/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
Viesnīca atrodas pastaigas attālumā no Zilās mošejas un Lielā tirgus, netālu no Topkapi pils, un tās viesi var baudīt īstu turku viesmīlību.

Viesnīca Centrum Istanbul ir izvietota 19. gadsimta ēkā, tā piedāvā 49 plašus numurus. Apbrīnojiet panorāmas skatu uz viesnīcas vēsturisko apkārtni, ieturiet vakariņas restorānā vai malkojiet kādu aukstu dzērienu bārā.

Visi viesu numuri ir iekārtoti ar klasiskām mēbelēm un aprīkoti ar minibāru un satelīta TV. Ir pieejama apkalpošana numurā un bezmaksas bezvadu internets. Kamēr Jūs atpūšaties elegantajā vidē, uzmanīgais reģistratūras personāls var Jums noorganizēt sanāksmes vai transportu uz lidostu.

Pēc garas ekskursiju dienas Viesnīca Centrum piedāvā iespēju izmantot savu veselības centru. Apmeklējiet saunu vai atpūtieties tradicionālajā hammam. Pēc pieprasījuma ir pieejamas arī profesionālās masāžas.

Viesiem, kas uzturas viesnīcā 3 vai vairāk naktis, ir pieejams bezmaksas transports vienā virzienā no Ataturk lidostas uz viesnīcu.

Ēdieni un dzērieni
Bārs
Mini bārs
Restorāns
Tējas/kafijas automāts

Labsajūta
Spa / atpūtas zona
Spa pakalpojumi
Publiskā pirts
Turku/tvaika pirts
Masāžas
Spa un labsajūtas centrs
Sauna

Tīrīšanas pakalpojumi
Uzkopšanas pakalpojumi katru dienu
Gludināšanas pakalpojumi
Ķīmiskā tīrītava
Veļas mazgātava

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *