cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

ALBĀNIJA, ADRIA PALACE (EX. RINIA 2) 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tirana, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Tirana-Rīga. 

ADRIA PALACE (EX. RINIA 2) 4★

Atrašanās vieta: Albānija, Durres
Ekonom. 7.0/10
Ekonomiskās klases viesnīca ar VIDUVĒJU novērtējumu klientu vērtējumā. Šādu viesnīcu iesakām izvēlēties TIKAI gadījumā, ja numuriņa, viesnīcas un ēdināšanas KVALITĀTE NAV SVARĪGA.
ATRAŠANĀS VIETA
Apmēram 12 km no DURRES centra, Shkembi Kavajes viesnīcu rajonā, tuvākie veikali apm. 200 m no viesnīcas, pie vietējā ceļa; LABI. 38 km no Tirānas lidostas; autobusa pietura ok. 100 m no viesnīcas (apm. 0,5 EUR/Durresas centrs).

PLUDMALE
privāta, smilšaina, lēzena pludmale, tieši blakus viesnīcai, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

VIESNĪCA
četrzvaigžņu, celta 2007. gadā, renovēta 2016. gadā, 40 istabas, 1 ēka, 8 stāvi, lifts, plašs un elegants vestibils, reģistratūra, restorāns - zviedru galds, albāņu un Vidusjūras virtuve; pieejami bērnu krēsliņi, veģetārie ēdieni, bārs Rinia; seifs reģistratūrā; terase ar skatu uz jūru, bezmaksas bezvadu internets.

NUMURS
standarts: 2-vietīgs (pieejama 1 papildu gulta bērnam), apm. 24 m², individuāli regulējams kondicionieris, vannas istaba (duša, wc; fēns), bezvadu internets, satelīta TV; bezmaksas bērnu gultiņa bērnam līdz 2 gadu vecumam pēc pieprasījuma pirms ierašanās; balkons vai terase (galds un krēsli); ģimene: 2-vietīgi. (iespējamas 2 papildu gultas), apm. 30 m², aprīkojums kā standarta istabā; skats uz jūru; Ģimenes numuri ir pieejami par papildu samaksu.

SPORTS UN IZKLAIDE
peldbaseins, saldūdens, apm. 75 m², dziļums 1,8 m, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina.

VISS IEKĻAUTS
brokastis (8.00-10.00), pusdienas (12.00-14.00), uzkodas (16.00-17.00), vakariņas (19.00-21.00) restorānā; bezalkoholiskie un vietējie alkoholiskie dzērieni norādītajā bārā (10.00-22.00).

PAR BRĪVU
pludmales serviss
Bezvadu internets

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *