cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

ALBĀNIJA, BESANI 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tirana, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Tirana-Rīga. 

BESANI 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Albānija, Durres
Ļoti labi 8.4/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
Apmēram 9 km attālumā no DURESAS centra, Shkembi Kavajes viesnīcu rajonā; apmēram 37 km atālumā no Tirānas lidostas; attālums līdz autobusu pieturai apmēram 50 m.

PLUDMALE:
privāta, smilšu, tieši blakus viesnīcai, bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli un matrači.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija - 4 zvaigznes, celta 2000.gadā, renovēta 2020.gadā, 36 numuri, 1 korpuss, lifts, diennakts reģistratūra, restorāns (“zviedru galds” un “à-la-carte” maltītes, pieejami arī bērnu krēsli), bārs restorānā, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) noteiktās viesnīcas vietās. Viesnīca pieņem maksājumus tikai skaidrā naudā.

NUMURS:
Standarta: divvietīgs (maks. 3 personas, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu - vienvietīga gulta), apmēram 25 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC), bezvadu internets (Wi-Fi), TV, seifs, bezmaksas bērnu gultiņa bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pierasījuma pirms ierašanās), balkons, skats uz kalniem. Par papildu samaksu: skats uz jūru, mini bārs.

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina.

VISS IEKĻAUTS:
Brokastis (8:00-10:00), pusdienas (12:30-14:00), uzkodas (16:00-17:00), vakariņas (19:30-21:00)- “zviedru galds” galvenajā restorānā; bezalkoholiskie dzērieni un vietējie alkoholiskie dzērieni bārā (10:00-22:00).

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.hotel-besani.business.site

BEZMAKSAS:
Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
Saulessargi un sauļošanās krēsli pludmalē

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *