cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

ALBĀNIJA, BLUMARE RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tirana, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Tirana-Rīga. 

BLUMARE RESORT 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Albānija, Durres
ATRAŠANĀS VIETA:
SPILLE, apmēram 100 m attālumā no veikaliem un bāriem; tuvākais bankomāts 20 km attālumā no viesnīcas; apmēram 40 km attālumā no Duresas; apmēram 70 km attālumā no Tirānas lidostas.

PLUDMALE:
SPILLES pludmale, publiska, smilšu, ar atsevišķu zonu viesnīcas viesiem, tieši pie viesnīcas, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija – 4 zvaigznes, celta 2001. gadā, 81 numurs, lifts, vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns (ir arī bērnu krēsli, veģetārie ēdieni), bārs vestibilā, pludmales bārs, terase ar skatu uz baseinu un jūru, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) noteiktās viesnīcas vietās.

NUMURS:
Standarta: divvietīgs (ar divguļamo gultu, maks. 3 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 17 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons vai “franču” tipa balkons
Junior Suite: divvietīgs (maks. 4 personām, ar iespēju izvietot 1 vai 2 papildu gultas), apmēram 30 m², iekārtots kā Standarta numurs, bez balkona, skats uz jūru.
Ģimenes: divvietīgs (maks.4 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu pieaugušajam vai 2 papildu gultas bērniem- dīvāns), apmēram 30 m², iekārtots kā Standarta numurs, balkons. Daži ģimenes numuri ir ar 2 istabām, bet ne visi.

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina (ierobežots daudzums).

VISS IEKĻAUTS:
Brokastis (7:30-9:30), pusdienas (12:30-14:00), vakariņas (19:00-21:00) – ”zviedru galds” restorānā; bezalkoholiskie dzērieni un vietējie alkoholiskie dzērieni noteiktā bārā (10:00-22:00).

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.hotelblumare.com

BEZMAKSAS:
Saulessargi un sauļošanās krēsli pludmalē
Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *