cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

ALBĀNIJA, MARIKA 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Tirana, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Tirana-Rīga. 

MARIKA 4★

Atrašanās vieta: Albānija, Durres
Ļoti labi 8.6/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
GOLEMA, netālu no veikaliem un bāriem; apmēram 15 km attālumā no Duresas centra; apmēram 45 km attālumā no Tirānas lidostas; attālums līdz autobusu pieturai aptuveni 250 m.

PLUDMALE:
publiska, ar atsevišķu zonu viesnīcas viesiem, smilšu, apmēram 50 m attālumā no viesnīcas (starp viesnīcu un pludmali ir ceļš), bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija - 4 zvaigznes, celta 2011.gadā, renovēta 2022.gadā, 39 numuri, 1 ēka, lifts, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns (ir arī bērnu krēsli, veģetārie ēdieni), bārs vestibilā, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) noteiktās viesnīcas vietās. Par papildu samaksu: apkalpošana numurā.

NUMURS:
Standarta: divvietīgs (maks. 3 personas, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 20 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), TV, telefons, ledusskapis, seifs, bezmaksas bērnu gultiņa bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons vai terase (galds un krēsli).

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina.

VISS IEKĻAUTS:
Brokastis (7:30-10:00), pusdienas (12:30-14:30), vakariņas (19:00-21:00)- “zviedru galds” restorānā; bezalkoholiskie dzērieni un vietējie alkoholiskie dzērieni bārā (10:00-22:00).

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *