cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: TASA, AERIA 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

AERIA 3★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Potos
Ļoti labi 9.0/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
Uz kalna, apmēram 7 km attālumā no POTOSAS, Astris tūrisma rajonā, aptuveni 1,5 km attālumā no neliela veikala; apmēram 10 km attālumā no Limenārijas; apmēram 70 km attālumā no Kavalas lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi); attālums līdz autobusu pieturai apmēram 1km.

PLUDMALE:
Kalami- publiska, neliela, smilšu-akmeņu, ieteicami aizsargapavi, apmēram 300 m attālumā no viesnīcas, piekļuve pludmalei pa stāvu taku, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli. Psili Ammos- viena no skaistākajām pludmalēsm salā, publiska, smilšu, apmēram 2 km attālumā no viesnīcas, bezmaksas viesnīcas transports uz pludmali, maksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija- 3 zvaigznes, celta 1993.gadā, daļēji atjaunota 2011.gadā (nomainītas mēbeles numuros), 54 numuri, 3 ēkas, vestibils, diennakts reģistratūra, terase ar skatu uz jūru, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi), tiešsaistes izmitināšanas iespēja (https://checkin.aeolis-thassos.gr/).
Ēdināšana un “viss iekļauts programma” tiek nodrošināta blakus esošajā viesnīcā “Aeolis Thassos Palace” (restorāns- “zviedru galds”, pieejami arī bērnu krēsliņi, veģetārie ēdieni; bārs).
Par papildu samaksu: stacionārais interneta punkts (apmēram 2 EUR/h).
Viesnīcā ir kāpnes un pakāpieni- nav ieteicams personām ar ierobežotām pārvietošanās iespējām!
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

NUMURS:
Standarta: divvietīgs (maks. 3 personas, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 18 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, ledusskapis, seifs, bezmaksas bērnu gultiņa bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons (galds un krēsli).
Standarta 4 parsonām: 4 personas (maks. 5 personas, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 40 m², 2 izolētas istabas, iekārtots kā Standarta numurs, liela terase, kas ir kopīga ar citām istabām.

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina, pludmales dvieļu noma (apmēram 5 EUR/dvielis).
Blakus esošajā viesnīcā “Aeolis Thassos Palace”- trenažieru zāle, rotaļu laukums bērniem; par papildu samaksu- tenisa korts (apmēram 5 EUR/stundā).

VISS IEKĻAUTS:
Restorāns un bārs atrodas blakus viesnīcā “Aeolis Thassos Palace”! Brokastis (7:30-10:00), pusdienas (13:00-15:00), vakariņas (19:00-21:00)- “zviedru galds” restorānā; uzkodas un saldējums bērniem (15:00-17:00)- bārā; bezalkoholiskie dzērieni un vietējie alkoholiskie dzērieni bārā (12:00-22:00).

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.aeria.gr

BEZMAKSAS:
Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
Saulessargi un sauļošanās krēsli
Viesnīcas transports uz pludmali

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *