cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: TASA, ALEXANDRA BEACH THASSOS SPA RESORT 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

ALEXANDRA BEACH THASSOS SPA RESORT 4★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Potos
Ļoti labi 8.7/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Atrašanās vieta
Apmēram 500 m attālumā no POTOS centra, netālu no veikaliem, restorāniem un tavernām; apmēram 50 km attālumā no salas galvaspilsētas Limenas; apmēram 65 km attālumā no Kavalas lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi); attālums līdz autobusu pieturai apmēram 50 m.

Pludmale
Tieši blakus viesnīcai, publiska, smilšu-grants, ir pontons, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pludmalē, dvieļi par papildu samaksu (apmēram EUR 1 dienā), viesnīcai piederošs pludmales bārs.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 4 zvaigznes, uzcelta 1990. gadā un atjaunota 2006. gadā, 200 numuri, galvenā ēka un vienstāvu vai divstāvu blakus ēkas, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, TV zona, galvenais restorāns (“zviedru galds”, ir arī bērnu krēsli un bērnu ēdienkarte, veģetārie ēdieni), maksas taverna (“à-la-carte”, zivju un jūras velšu ēdieni), bārs, bārs pie baseina. Vakariņu laikā nepiecišams formāls apģērbs (vīriešiem – garās bikses). Neliels veikaliņš, konferenču zāle, terase ar skatu uz jūru, bezmaksas bezvadu internets (Wi–Fi) noteiktās viesnīcas vietās, ir piemērotas telpas cilvēkiem ar īpašam vajadzībām.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

Numurs
Standarta: divvietīgs (maks. 4 personām, ar iespēju izvietot 1 vai 2 papildu gultas), apmēram 30 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, telefons, balkons vai terase (galds un krēsli), skats uz dārzu, bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās). Par papildu samaksu: seifs (apmēram 10 EUR/nedēļā), mini bārs.
Deluxe: divvietīgs (maks. 3 pieaugušie vai 2+2 bērni, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu pieaugušajam vai 2 bērniem- dīvāns), apmēram 30 m², iekārtots kā standarta numurs, terase ar piekļuvi baseinam, kas kopīgs ar citiem numuriem.

Sports un izklaide
2 baseini (viens no tiem ar atsevišķu zonu bērniem), bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseiniem, dvieļi par papildu samaksu (apmēram 1 EUR/dienā), basketbols, galda teniss, pludmales volejbols, bērnu rotaļu laukums, mini klubs (bērniem no 5 līdz 12 gadiem), izrādes pieaugušajiem un bērniem, grieķu vakari, dzīvā mūzika. Par papildu samaksu: 2 tenisa korti, mini futbols, mini golfs, biljards, moderns SPA centrs (romiešu sauna, džakuzi, trenažieru zāle, plašs sejas un ķermeņa procedūru klāsts, masāžas; ITAKA klientiem 40% atlaide procedūrām pirmajā vizītē).

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
• Saulessargi un sauļošanās krēsli pludmalē

Piezīmes
www.alexandrabeach.gr

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *