cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: TASA, ALOE 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

ALOE 3★

Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Skala Potamias
Atrašanās vieta
Uz pakalna, apmēram 100 m attālumā no SKALA POTAMIA centra, kur ir dažādi bāri un veikali; apmēram 30 km attālumā no Kavalas lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi); attālums līdz autobusu pieturai apmēram 50 m.

Pludmale
Skala Potamia - publiska, smilšu, apmēram 150 m attālumā no viesnīcas; “Zelta pludmale” - publiska, smilšu, apmēram 700 m attālumā no viesnīcas. Abās pludmalēs maksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 3 zvaigznes, celta 1994. gadā, daļēji renovēta 2015. gadā (jauns peldbaseins), 33 numuri, 1 ēka, lifts, vestibils, reģistratūra, restorāns (viesnīcas augšējā stāvā, ar skatu uz jūru; brokastis – “ zviedru galds”, vakariņas- 3 ēdienu izvēle; ir arī bērnu krēsli un bērnu ēdienkarte, veģetārie ēdieni); bārs pie baseina, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) noteiktās viesnīcas vietās.
Viesnīcā ir kāpnes un pakāpieni - nav ieteicams personām ar kustību traucējumiem.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

Numurs
Standarta: divvietīgs (maks. 4 personām, ar iespēju izvietot 1 vai 2 papildu gultas), apmēram 22 m, vannas istaba (duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, mini ledusskapis, kafijas/tējas pagatavošanas komplekts, bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons (galds un krēsli), skats uz jūru. Istabās ar 2 papildu gultām- skats uz dārzu vai baseinu! Par papildu samaksu: individuali regulējams gaisa kondicionieris (apmēram 5 EUR/dienā), seifs (apmēram 10 EUR/nedēļā).

Sports un izklaide
Baseins, baseins bērniem, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina.

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Piezīmes
www.aloe-hotel.gr

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *