cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: TASA, FOUR SEASONS HOTEL 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

FOUR SEASONS HOTEL 3★

Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Limenas Thasou

Atrašanās vieta
Uz pakalna, apmēram 5 km attālumā no salas galvaspilsētas LIMENAS centra; apmēram 30 km attālumā no Kavalas lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi).

Pludmale
Papalimani- publiska, smilšu, apmēram 150 m attālumā no viesnīcas. La Scala- publiska, smilšu, apmēram 1,3 km attālumā no viesnīcas, maksas saulessargi un sauļošanās krēsli, bārs.

Viesnīca
Oficiālā kategorija- 3 zvaigznes, celta 2008.gadā, 30 numuri, 1 ēka, vestibils, reģistratūra, restorāns (“zviedru galds”, viesmīļu serviss, ir arī bērnu krēsli, veģetārie ēdieni), bārs pie baseina, terase ar skatu uz jūru, kalniem un priežu mežu, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) noteiktās viesnīcas vietās.
Viesnīcā ir kāpnes un pakāpieni - nav ieteicama cilvēkiem ar kustību traucējumiem.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

Numurs
Standarta: divvietīgs (maks. 3 personas, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu- dīvāns), apmēram 25 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, virtuves zona, ledusskapis, kafijas/tējas pagatavošanas komplekts, seifs, bezmaksas bērnu gultiņa bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons vai terase (galds un krēsli), skats uz dārzu, kalniem vai peldbaseinu.
Superior: divvietīgs (maks. 3 personas, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu- dīvāns), apmēram 25 m², renovēts, iekārtots kā Standarta numurs (bez virtuves zonas).
Kondicionieris par papildus maksu!

Sports un izklaide
Baseins, baseins bērniem, bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli un matrači pie baseina, sporta zāle. Par papildu samaksu: ūdens sporta veidi pludmalē (ārējais piedāvājums).

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Piezīmes
www.dioskouroiltd-thassos.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *