cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: TASA, GREEN BAY 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

GREEN BAY 4★

Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Limenaria
ATRAŠANĀS VIETA:
Apmēram 3 km attālumā no LIMENĀRIJAS, salas otrās lielākās apdzīvotās vietas un populāra kūrorta, apmēram 55 km attālumā no Kavalas lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi), attālums līdz autobusu pieturai apmēram 200 m.

PLUDMALE:
Tripiti pludmale - viena no skaistākajām un populārākajām pludmalēm uz salas, publiska, smilšu–oļu, apmēram 100 m attālumā no viesnīcas, maksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija – 3 zvaigznes, celta 2000. gadā, atjaunota 2007. gadā un paplašināta 2013./2014. gadā, 34 numuri, lifts, neliels vestibils, reģistratūra, taverna ar bāru, brokastis -“zviedru galds”, vakariņas- divu ēdienu izvēle (ir arī bērnu krēsli, veģetārie ēdieni), bārs pie baseina, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) vestibilā.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

NUMURS:
Standarta: divvietīgs (maks. 4 personām, ar iespēju izvietot 1 vai 2 papildu gultas), apmēram 23-25 m², vannas istaba (duša, WC, fēns), satelīttelevīzija, ledusskapis, bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons (galds un krēsli). Par papildu samaksu: seifs (apmēram 10 EUR/nedēļa un 15 EUR/2 nedēļas), individuāli regulējams gaisa kondicionieris (apmēram 5 EUR/dienā).
Superior: divvietīgs (maks.2 personām), apmēram 20 m², atjaunots, iekārtots kā standarta numurs.

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins, baseins bērniem, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina, trenažieru zāle, neliels bērnu rotaļu laukums.

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.greenbay-thassos.com

BEZMAKSAS:
Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *