cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: TASA, RACHONI IMPERIAL 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

RACHONI IMPERIAL 3★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Skala
ATRAŠANĀS VIETA:
Apmēram 500 m attālumā no SKALA RACHONI centra; tuvākie bāri un veikali apmēram 150 m attālumā no viesnīcas; apmēram 12 km attālumā no salas galvaspilsētas Limenas; apmēram 40 km attālumā no Kavalas lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi); attālums ļīdz autobusu pieturai apmēram 150 m.

PLUDMALE:
Rachoni - viesnīcas pludmale, smilšu, apmēram 20 m attālumā no viesnīcas, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli. Pachys - publiska, smilšu, apmēram 2 km attālumā no viesnīcas, maksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija – 3 zvaigznes, celta 2018. gadā, 23 numuri, 1 ēka, vestibils, reģistratūra, terase ar skatu uz jūru, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) vestibilā. Blakus esošajā viesnīcā “Rachoni Resort”, kas atrodas apmēram 100 m attālumā no Rachoni Imperial, atrodas restorāns (“zviedru galds”, ir arī bērnu krēsli un bērnu ēdienkarte, veģetārie ēdieni) un bārs pie baseina.
Viesnīcā ir kāpnes un pakāpieni - nav ieteicams cilvēkiem ar kustību traucējumiem!
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

NUMURS:
Standarta: divvietīgs (maks. 3 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu - vienvietīga gulta vai dīvāns), apmēram 20 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC, fēns), satelīttelevīzija, telefons, ledusskapis, seifs, bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons (galds un krēsli), skats uz dārzu vai sānu skats uz jūru.
Ģimenes: divvietīgs (maks. 4 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu pieaugušajam vai 2 gultas bērniem- divstāvu gulta), apmēram 28 m², iekārtots kā standarta numurs, terase (galds un krēsli), skats uz dārzu.

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina.

VISS IEKĻAUTS:
Blakus esošajā “Rachoni Resort Hotel”: brokastis (8:00-10:00), pusdienas (13:00-14:30), vakariņas (19:00-20:45)- “zviedru galds” restorānā; saldējums bārā pie baseina (13:00-14:30); bezalkoholiskie dzērieni un ierobežots skaits vietējo alkoholisko dzērienu (alus, vīns, ouzo) bārā pie baseina (10:30-22:00).

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.hotelimperial.gr

BEZMAKSAS:
Bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli
Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *