cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: TASA, ROYAL PARADISE BEACH RESORT & SPA 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

ROYAL PARADISE BEACH RESORT & SPA 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Limenas Thasou
Ļoti labi 8.8/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
Atrašanās vieta
Apmēram 2 km attālumā no POTOS centra, kur ir dažādi veikali, restorāni un tavernas; apmēram 50 km attālumā no salas galvaspilsētas Limenas; apmēram 70 km attālumā no Kavalas lidostas (transfēŗsu uz viesnīcu ar autobusu un prāmi); autobusu pietura atrodas tieši pie viesnīcas.

Pludmale
Royal Paradise – viesnīcas pludmale, tieši blakus viesnīcai, klusā līcī, smilšu, vietām akmeņaina, bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli un dvieļi. Psili Ammos - publiska, smilšu, apmēram 1,5 km attālumā no viesnīcas, maksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

Viesnīca
Oficiālā kategorija – 5 zvaigznes, celta 2011. gadā, 77 numuri, 4 ēkas, 4 lifti, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, konsjerža pakalpojumi, galvenais restorāns (“zviedru galds”, viesmīļu serviss, ir arī bērnu krēsli un ēdienkarte, veģetārie ēdieni), restorāns “à-la-carte” (“show-cooking”, ir arī bērnu krēsli un ēdienkarte, veģetārie ēdieni, citi speciālie ēdieni pēc pieprasījuma), bārs vestibilā, bārs pie baseina, suvenīru veikals, autostāvvieta, konferenču zāle, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) noteiktas viesnīcas vietās. Par papildu samaksu: aukles un friziera pakalpojumi, apkalpošana numurā, auto noma.
Viesnīcā ir kāpnes un pakāpieni - nav ieteicams personām ar ierobežotām pārvietošanās iespējām!
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

Numurs
Standarta: divvietīgs (maks. 3 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 28 m², individuali regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC; fēns, kosmētikas komplekts), interneta pieslēgums, satelīttelevīzija, telefons, seifs, tējas/kafijas pagatavošanas komplekts, bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons (galds un krēsli), skats uz dārzu. Par papildu samaksu: mini bārs, spilvenu izvēle, numurs ar skatu uz jūru.
Superior: divvietīgs (maks. 3 pieaugušie vai 2+2 bērni, ar iespeju izvietot 1 papildu gultu pieaugušajam vai 2 bērniem), apmēram 32 m², iekārtots kā standarta numurs, balkons (sauļošanās krēsli un saulessargs, galds un krēsli), skats uz dārzu.

Sports un izklaide
Baseins (jūras ūdens), baseins bērniem (jūras ūdens), bezmaksas sauļošanās krēsli, saulessargi un dvieļi pie baseina, tenisa korti (apgaismojums par papildu samaksu), šautriņas, badmintons, galda teniss, dārza šahs, rotaļu laukums un bērnu rotaļu istaba, animācija pieaugušajiem un bērniem (laika posmā no 15.jūnija līdz 15.septembrim), sporta aktivitātes, dzīvā mūzika 2 reizes nedēļa, trenažieru zāle. Par papildu samaksu: ūdens sporta veidi pludmalē, tenisa inventārs, “Royal Senses SPA” centra pakalpojumi (iekštelpu baseins, sauna, somu pirts, aromterapija, tvaika pirts, manikīrs, pedikīrs, sejas un ķermeņa kopšanas procedūras, masāžas, procedūras pāriem). SPA centru var apmeklēt perosnas tikai no 16 gadu vecuma!

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
• Saulessargi, sauļošanās krēsli un dvieļi pludmalē

Piezīmes
www.royalparadise.gr

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *