cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: TASA, SOCRATES PLAZA 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

SOCRATES PLAZA 3★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Skala Prinos
Lieliski 9.4/10
Viesnīca ar lieliskām atsauksmēm no klientiem.
Atrašanās vieta
Apmēram 500 m attālumā no SKALA PRINOS centra, kur ir bāri, krodziņi, tirgus un osta, no kuras kursē prāmji uz Kavalu; apmēram 40 km attālumā no Kavalas lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi); attālums līdz autobusu pieturai aptuveni 150 m.

Pludmale
Privāta, smilšu, tieši blakus viesnīcai, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli.

Viesnīca
Oficiālā kategorija- 3 zvaigznes, renovēta 2022.gadā, 50 numuri, 3 korpusi, 4 lifti, vestibils, diennakts reģistratūra, restorāns (ir arī bērnu krēsli), bārs pie baseina, bagāžas glabātuve, naudas maiņas punkts, autostāvvieta, terase ar skatu uz baseinu un jūru, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) vestibilā, viesnīcā atļauts uzturēties ar mājdzīvniekiem (pēc pieprasījuma pirms ierašanās).
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

Numurs
Standarta: divvietīgs (maks. 2 personas), apmēram 20 m², individuāli regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (duša, WC, fēns), TV, ledusskapis, seifs, kafijas/tējas pagatavošanas komplekts, bezmaksas bērnu gultiņa bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pasūtījuma pirms ierašanās), balkons vai terase (galds un krēsli). Par papildu samaksu- skats uz jūru.
Ģimenes: divvietīgs (maks. 4 personas, ar iespēju izvietot 1 vai 2 papildu gultas), apmēram 30 m², iekārtots kā Standarta numurs.
Ģimenes numurs ar privāto baseinu: divvietīgs (maks. 4 personas, ar iespēju izvietot 1 vai 2 papildu gultas), apmēram 30 m², iekārtots kā ģimenes numurs, privāts baseins (apmēram 15 m²).

Sports un izklaide
Baseins, baseins bērniem, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina, dvieļi pret depozītu, vakara izklaides pasākumi 2 reizes nedēļā. Par papildu samaksu: kanoe noma, zemūdens niršana, izjādes ar zirgiem (ārējais piedāvājums).

Viss iekļauts
Brokastis (8:00-10:00), pusdienas (13:00-15:00), vakariņas (19:00-21:00)- “zviedru galds”restorānā; uzkodas (11:00-12:00), kafija, cepumi (16:00-17:00)- bārā pie baseina; vietējie alkoholiskie dzērieni un bezalkoholiskie dzērieni bārā pie baseina (11:00-22:00).

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
• Saulessargi un sauļošanās krēsli pludmalē

Piezīmes
www.socrates-plaza.gr

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *