cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: TASA, THASSOS 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

THASSOS 3★

Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Poros
Ļoti labi 8.9/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.
ATRAŠANĀS VIETA:
Apmēram 1 km attālumā no POTOS centra, kur ir dažādi veikali, restorāni un tavernas; tuvākais veikals apmēram 200 m attālumā; apmēram 65 km attalumā no Kavalas lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi); attālums līdz autobusu pieturai apmēram 30 m.

PLUDMALE:
Pefkari - publiska, oļu-akmeņu, vietām smilšu, saņemusi Zilā karoga sertifikātu, apmēram 50 m attālumā no viesnīcas, maksas saulessargi un sauļošanās krēsli. Metalia - publiska, smilšu-oļu, atrodas apmēram 1,5 km attālumā no viesnīcas.

VIESNĪCA:
Oficiālā kategorija – 3 zvaigznes, celta 1981. gadā, daļēji renovēta 2010. un 2015. gadā (istabas), 52 istabas, 1 ēka, lifts, vestibils, reģistratūra, restorāns (“zviedru galds” un servēts ēdiens, ir arī bērnu krēsli un ēdienkarte, veģetārie ēdieni), bārs, bezmaksas bezvadu intenets (Wi-Fi) noteiktās viesnīcas vietās.
Viesnīca izvietota dažādos līmeņos- var būt nepiemērota personām ar ierobežotām pārvietošanās spējām.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

NUMURS:
Standarta: divvietīgs (maks. 3 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 19 m², vannas istaba (duša, WC, fēns), satelīttelevīzija, ledusskapis, bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons (galds un krēsli). Par palidu samaksu: individuāli regulējams gaisa kondicionieris (apmēram 4 EUR/dienā), seifs (apmēram 1 EUR/dienā).

SPORTS UN IZKLAIDE:
Baseins ar atsevišķu zonu bērniem, bezmaksas sauļošanās krēsli un saulessargi pie baseina, bērnu rotaļu laukums. Par papildu samaksu: tenisa korti (apmēram 3 EUR/stundā), galda teniss, fitnesa zāle, ūdens sporta veidi pludmalē.

KONTAKTINFORMĀCIJA:
www.hotel-thassos.gr

BEZMAKSAS:
Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *