cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: TASA, VILLA NATASSA 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

VILLA NATASSA 3★

Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Skala Rachoniou
Lieliski 9.2/10
Viesnīca ar lieliskām atsauksmēm no klientiem.
Atrodas uz kalna, gleznainā apvidū, lieliska vieta tiem, kas vēlas atpūsties no ikdienas rutīnas. Brīnišķīgie panorāmas skati uz jūru un zaļais dārzs ar olīvkokiem rada unikālu un nomierinošu atmosfēru. Pasakainā Glifoneri pludmale nelielā līcī, ko ieskauj kalni, ir viena no romantiskākajām vietām uz salas. Netālu esošajā salas galvaspilsētā var atrast daudz interesantu apskates vietu.

Piedāvājuma priekšrocības
Burvīgi panorāmas skati
Netālu no skaistās Glifoneri pludmales
Mājīgas istabas

Atrašanās vieta
Uz kalna; apmēram 2,5 km attālumā no SKALA RACHONI; apmēram 8 km attālumā no salas galvaspilsētas Limenas; apmēram 33 km attālumā no Kavalas lidostas (transfērs uz viesnīcu ar autobusu un prāmi); autobusu pietura atrodas tieši pie viesnīcas.

Pludmale
Glifoneri - publiska, smilšu, apmēram 250 m attālumā no viesnīcas (jāiet pa stāvu taku), maksas saulessargi un sauļošanās krēsli. Pachis - publiska, smilšu, apmēram 350 m attālumā no viesnīcas.

Viesnīca
Oficiālā kategorija - 3 zvaigznes, celta 1994. gadā un daļēji atjaunota 2008. gadā, 28 numuri, 2 ēkas, plašs vestibils, reģistratūra, bārs pie baseina, restorāns (kontinentālās brokastis, pusdienas pasniedz “Akti Belvedere” pludmales tavernā), terase ar skatu uz kalniem un jūru, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) vestibilā.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

Numurs
Standarta: divvietīgs (maks. 3 personām, ar iespēju izvietot 1 papildu gultu), apmēram 22 m², vannas istaba (duša, WC, fēns), satelīttelevīzija, telefons, ledusskapis, bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), balkons vai terase (galds un krēsli). Par papildu samaksu: individuāli regulējams gaisa kondicionieris (apmēram 5 EUR/dienā), seifs (apmēram 10 EUR/nedēļā).

Sports un izklaide
Baseins, bezmaksas saulessargi un sauļošanās krēsli pie baseina, bērnu rotaļu laukums.

Piezīmes
www.gerakoudis-hotels.gr
Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *