cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: TASA, THASSOS GRAND RESORT 5★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Kavala, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu, tiešais lidojums Kavala-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

THASSOS GRAND RESORT 5★

viesnīca atrodas jūras krastā
Atrašanās vieta: Grieķija: Tasa, Skala Potamias
Lieliski 9.1/10
Viesnīca ar lieliskām atsauksmēm no klientiem.
Uz kalna, apmēram 20 km attālumā no SKALA POTAMIA centra; tuvākais veikals apmēram 10 km attālumā no viesnīcas; apmēram 45 km attālumā no Kavalas lidostas (transfērs uz vienīcu ar autobusu un prāmi), attālums līdz autobusu pieturai apmēram 200 m.PLUDMALE: Agios Ioannis – viesnīcas pludmale, smilšu, vietām akmeņaina, ieteicami aizsargapavi, ir pontons, bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli un dvieļi. Aliki - viena no skaistākajām smilšu pludmalēm Tasas salā, publiska, apmēram 2 km attālumā no viesnīcas, maksas saulessargi un sauļošanās kresli.

Viesnīca
Oficiāla kategorija - 5 zvaigznes, celta 2016. gadā, 172 numuri, 14 ēkas izvietotas terasēs uz pakalna, lifts, plašs un elegants vestibils, diennakts reģistratūra, galvenais restorāns (“show cooking”, ir arī bērnu krēsli, veģetārie ēdieni), restorāns ”à-la-carte” (grieķu virtuve, ir arī bērnu krēsli, veģetārie ēdieni). Vakariņu laikā vēlams formāls apģērbs (vīriešiem – garās bikses). Bārs pie baseina un pludmales bārs, veikals, bezmaksas bezvadu internets (Wi-Fi) noteiktās viesnīcas vietās. Par papildu samaksu: apkalpošana numurā, automašīnu un motorolleru noma.
Viesnīcā ir kāpnes un pakāpieni - nav ieteicams cilvēkiem ar kustību traucējumiem.
Ierodoties viesnīcā, papildus jāapmaksā tūrisma nodoklis 0,5€ līdz 4€ par numuru/diennaktī, atkarībā no viesnīcas kategorijas.

Numurs
Standarta: divvietīgs (maks. 2+2 bērni, as iespēju izvietot 2 papildu gultas bērniem), apmēram 28 m², individuali regulējams gaisa kondicionieris, vannas istaba (vanna vai duša, WC, fēns), bezvadu internets (Wi-Fi), satelīttelevīzija, tālrunis, ledusskapis, kafijas/ tējas pagatavošanas komplekts , seifs, balkons vai terase (galds un krēsli), bezmaksas bērnu gulta bērniem līdz 2 gadu vecumam (pēc pieprasījuma pirms ierašanās), skats uz dārzu vai sānu skats uz jūru. Par papildu samaksu: mini bārs.

Sports un izklaide
Baseins, baseins bērniem, bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli, matrači un dvieļi pie baseina, trenažieru zāle, spēļu istaba un rotaļu laukums bērniem, mini klubs (bērniem vecumā no 4 līdz 10 gadiem), izklaides programma pieaugušajiem un bērniem (laika posmā no 15.maija līdz 30.septembrim) un dzīvā mūzika. Par papildu samaksu: SPA centra pakalpojumi (turku pirts, aromterapija, masāža, frizētava, manikīrs, pedikīrs, skaistumkopšanas procedūras).

Viss iekļauts
Brokastis (7:30-10:30), pusdienas (12:30-14:30), vakariņas (19:00-22:00) – “zviedru galds” galvenajā restorānā; uzkodas pludmales bārā (11:00 -12:30 un 14:30-15:30); saldējums (11:30-17:30), kafija, tēja, kūkas (16:30-18:30); bezalkoholiskie dzērieni (8:00-23:00) un vietējie alkoholiskie dzērieni, vietējais vīns, izlejamais alus (10:00-23:00) noteiktos bāros.

Bezmaksas
• Bezvadu internets noteiktās viesnīcas vietās (Wi-Fi)
• Bezmaksas saulessargi, sauļošanās krēsli un dvieļi
• Saulessargi un sauļošanās krēsli pludmalē

Piezīmes
www.thassosgrandresort.gr

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *