cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SICĪLIJA, VILLA DIODORO HOTEL 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: lidojums Rīga–Katānija, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu; viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00); aizvešana uz lidostu un lidojums Katānija-Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 0,5 līdz 5€ dienā katrai personai.

VILLA DIODORO HOTEL 4★

Atrašanās vieta: Sicīlija, Taormina Mare
Viesnīca:
Atrodas 70 km no Katānijas lidostas, 500 m no Taormīnas pilsētas centra, 3 km no pludmales. Uzcelta 1970. gadā, pēdējā renovācija – 2015. g. Viesnīca –6 stāvu ēka ar 102 numuriem: double classic rooms (maks. 3 cilv., 22 m2); double classic rooms with balcony & sea view (balkons ar SV; maks. 3 cilv., 22 m2); double classic rooms with balcony (balkons, maks. 3 cilv., 22 m2); double deluxe rooms (maks. 3 cilv., 28 m2); family rooms (2 guļamistabas (tās savieno vannasistaba), maks. 4 cilv., 40 m2).

Papildu informācija.
Check-in: no 14:00; сheck out: līdz 12:00. Ēdināšana. BB: brokastis – zviedru galds; HB: vakariņas – ēdienu izvēle no menu (3 varianti).

Тālr.:   (+39) 0942 23312
Fakss:  (+39) 0942 23391
URL: www.hotelvilladiodoro.com

Pludmale:
Viesnīcas "Caparena", smilšu. Transfers uz pludmali – maksas pakalpojums; 2 atpūtas krēsli un saulessargs uz numuru bez maksas; dvieļi – maksas pakalpojums. Pie baseina: saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, TV, telefons, numura uzkopšana un dvieļu nomaiņa – katru dienu, veļas nomaiņa – katru 2. dienu.

Teritorijā:
Reģistrācija (24 h), restorāns, 2 bāri, atklātais baseins, Wi-Fi (lobby, bez maksas), 7 konferenču zāles (līdz 800 cilv.), autostāvvieta (bez maksas).

Bērniem: baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas).

Izklaide un sports:
Bez maksas: trenažieru zāle.
Maksas pakalpojumi: masāža, kosmētiskās procedūras.

Komentārs:
Ideāls variants tiem, kas vēlas pilnīgi relaksēties (visās šī vārda iespējamās nozīmēs): skats no restorāna vai baseina uz Etnas vulkānu un Naksosas līci ir valdzinoši skaists un brīnišķīgs. Viesnīca atrodas Taormīnas vēsturiskajā centrā, kur netrūkst bāru, restorānu, veikalu un dažādu apskates objektu, piemēram, tur ir grieķu-romiešu amfiteātris. Funikuliera stacija (uz jūras krastu) atrodas 700 m attālumā. Tie, kas vēlas baudīt pludmales atpūtu, var izmantot transferu uz partnerviesnīcas “Caparena” privāto pludmali. Savukārt dienas otrajā pusē lieliska izvēle ir pastaiga pa Taormīnas pilsētas galveno ielu – Corso Umberto. Uz tās ir gan interesanti tūrisma objekti, gan bāri, gan restorāni, gan daudzi jo daudzi veikali.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *