cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

LANSAROTE, BLUE SEA COSTA TEGUISE GARDENS 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Lansarote a/k Smartlynx, lidostu nodokļi, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu, viesnīca ar norādīto ēdināšanu, aizvešana uz lidostu, lidojums Lansarote-Rīga.

BLUE SEA COSTA TEGUISE GARDENS 3★

Atrašanās vieta: Lansarote, Costa Teguise
Atrašanās vieta:
Apartamenti Costa Teguise Gardens atrodas populārajā tūrisma galamērķī Lanzarote, kas ir viens no lieliskākajiem un mierīgākajiem kūrortiem laiskai atpūtai. 

Par viesnīcu:
Ģimenei draudzīgais komplekss atrodas tikai 800 m attālumā no pludmales, tādēļ tas ir ideāli piemērots jūras pelžu un pludmales baudītājiem. Iespējams baudīt Atlantijas okeāna dzidri zilo ūdeni un zeltainās smiltis. Viesnīcas teritorijā atrodas liels  baseins, ap kuru izvietoti ērti sauļošanās krēsli.
Bērniem ir pieejams atsevišķs baseins, kā arī teritorijā ir džakuzi un sauna. 

Numuri:
Costa Teguise Gardens sastāv no plašiem  viena un divu guļamistabu numuriem, kas ir labi iekārtoti Kanāriju salu stilā. Numuri ir aprīkoti ar balkoniem un terasēm, lai baudītu privātumu ar skaistu skatu. Katrā numurā sava virtuves zonā. Gardus un eksotiskus ēdienus iespējams baudīt bufetes stila restorānā.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *