cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

MALJORKA, BEST DELTA 4★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts: tiešais lidojums Rīga-Maljorka-Rīga, bagāža 20kg, aizvešana uz viesnīcu un lidostu, atpūta divvietīgā numurā viesnīcā ar norādīto ēdināšanu. Papildus viesnīcā jāapmaksā kūrorta nodoklis 1 līdz 2,5€ dienā katrai personai.

BEST DELTA 4★

Atrašanās vieta: Maljorka, Puigderros
Viesnīca: atrodas 11 km no Palmas de Maljorkas lidostas, 22 km no Palmas pilsētas centra, 6 km no Arenalas kūrortzonas, Puig de Ros rajonā, 1 km no pludmales. Uzcelta – 1970. gadā, pēdējā renovācija – 2010. gadā. Viesnīca – divas 6 stāvu ēkas ar 288 numuriem: standard rooms (maks. 2+1 cilv.).

Pludmale: municipālā, smilšu. Saulessargi, atpūtas krēsli – maksas pakalpojums. Pie baseina:saulessargi, atpūtas krēsli – bez maksas.

Numurā: vannasistaba, fēns, centrālais kondicionētājs, TV, telefons, minibārs (maksas pakalpojums), seifs (maksas pakalpojums), numura uzkopšana – katru dienu, dvieļu nomaiņa – pēc pieprasījuma, veļas nomaiņa – katru 4. dienu.

Teritorijā: restorāns, 2 bāri, atklātais baseins, segtais baseins, Wi-Fi (lobby, bez maksas), konferenču zāle, TV zāle, veļas mazgātava, valūtas maiņa, autostāvvieta (bez maksas). 

Bērniem: nodalījums baseinā, rotaļlaukums, miniklubs (5-11 g.v.), spēļistaba, krēsliņi restorānā, baby cot (pēc pieprasījuma, bez maksas).

Izklaide un sports 
Bez maksas: trenažieru zāle, galda spēles, petanks, šautriņas, minigolfs, dienas un vakara animācija.
Maksas pakalpojumi: tenisa korts, sauna, spēļu automāti, biljards, ūdenssporta veidi pludmalē.

Komentārs
Populāra viesnīca ģimenes atpūtai – tuvu atrodas tādas populāras kūrortzonas kā, piemēram, Arenala un Plaja de Palma, taču vienlaikus viesnīca ir atstatu no kūrortzonām raksturīgās kņadas un trokšņa. Pozitīvi – pavisam netālu ir veikali, bet pašas viesnīcas teritorija ir dārzu ieskauta. Ārpus teritorijas atrodas ekskluzīvais pludmales klubs „Mhares Sea Club” ar chill-out  zonu un plašām terasēm, no kurām paveras satriecoši skaisti skati uz Vidusjūru. Viesnīca ir lielisks atpūtas variants ģimenēm, lai gan līdz pludmalei ir salīdzinoši patālu.

Kontakti:
Тālr.:  (+34) 6073 42302
Fakss: (+34) 9022 46642
www.besthotels.es

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *