cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

SLĒPOŠANA ITĀLIJĀ, VILLA ADRIA HOTEL (ALBA DI CANAZEI) 3★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts lidojums Rīga – Bergamo, aizvešana uz viesnīcu, naktsmītne, aizvešana uz lidostu un lidojums Bergamo - Rīga. Papildus viesnīcā jāmaksā tūrisma nodoklis 1€ līdz 3€ par personu/diennaktī. Slēpju vai snovborda bagāžas pārvadāšana 10€!

VILLA ADRIA HOTEL (ALBA DI CANAZEI) 3★

Atrašanās vieta: Slēpošana Itālijā, Val di Fassa

Viesnīca: atrodas 2 km no Kanaceji kūrortpilsētiņas, Alba di Kanaceji ciemā, 300 m nо Alba-Col dei Rossi un Ciampac pacēlājiem, Ski Bus – 50 m.

Uzcelta 1958. gadā, pēdējā renovācija veikta 2003. gadā. Viesnīca – 3 stāvu ēka.

Kopā 26 numuri: double rooms (maks. 4 cilv., 13-15 m2); single rooms (maks. 1 cilv., 10 m2); mono 2 pax (viesistaba ar virtuvi, maks. 2 cilv., 18 m2); bilo rooms 2-4 pax (guļamistaba, viesistaba ar guļvietām 2 personām, kā arī virtuves bloku, maks. 4 cilv., 25 m2).

Numurā: vannasistaba, fēns, TV, telefons, seifs, Wi-Fi (bez maksas), virtuve (plītsvirsma, trauku mazgājamā mašīna, ledusskapis; tikai apartamentu numuros), balkons, numura uzkopšana – katru dienu (numuros; apartamentos tikai numura gala uzkopšana), dvieļu nomaiņa – katru dienu (numuros; pēc pieprasījuma – apartamentos), veļas nomaiņa – reizi nedēļā (numuros; pēc pieprasījuma – apartamentos). 

Teritorijā: reģistrācija (08:00-22:00), bārs, SPA centrs, TV telpa, veļas mazgājamā mašīna ar žāvētāju (maksas pakalpojums, ir žetoni), slēpju novietne, segta autostāvvieta (bez maksas).

Bērniem: spēļu zona ar rotaļlietām.

Izklaide un sports: bez maksas: biosauna, somu pirts, turku pirts, tropu duša, Wi-Fi.

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *