cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga

GRIEĶIJA: PELOPONESA, BRATI ARKOUDI HOTEL 2★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts tiešais lidojums Rīga – Arakasa 20kg nododamā bagāža un 8 kg rokas bagāža, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu un lidojums Arakasa - Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

BRATI ARKOUDI HOTEL 2★

Komentārs: viesnīca ar nelielu, taču sakoptu teritoriju. Vienkārši, ērti numuri, viesmīlīga atmosfēra. Viesnīca piedāvā bezmaksas transfēru uz pludmali (2 reizes dienā) un uz termālo avotu centru (3 reizes dienā). Rekomendējam individuālajiem ceļotājiem un mierīgas atpūtas cienītājiem ģimenes lokā, kā arī tiem, kuri plāno apmeklēt dziedniecisko centru ar termālajiem avotiem.

Atrašanās vieta:
viesnīca atrodas 55 km attālumā no starptautiskās lidostas Araksosa, 85 km attālumā no pilsētas Patras, 500 m no ciemata Arkoudi centra, 500 m no pludmales. Autobusa pieturvieta atrodas 6 km no viesnīcas.

Viesnīca: Viesnīca uzbūvēta 1986. gadā, pēdējās renovācijas tika veikta s2005. un 2007. gadā. Kopējā viesnīcas teritorijas platība – 10 000 kv.m. Viesnīca sastāv no galvenās ēkas un diviem trīsstāvīgiem korpusiem ar liftu. Kopējais numuru skaits – 94.

Pludmale: ieeja jūrā: smilšaina; atpūtas krēsli un saulessargi pludmalē par papildus samaksu; pludmale: smilšaina (500 m no viesnīcas, atklāta krasta līnija); autobuss uz pludmali (bezmaksas, 2 reizes dienā).

Standarta numurs (gulta – 2 vienvietīgās gultas, papildus – vienvietīgā vai saliekamā gulta, maksimāli var izmitināt 3 cilvēkus, numura platība – 16 kv.m).

Numurā: veļas nomaiņa: 2 reizes nedēļā (ekoloģiska tīrīšana); gludināmais dēlis: pēc pieprasījuma; telefons; grīda: marmora; numura tīrīšana: katru dienu; neliels ledusskapis; balkons; gaisa kondicionētājs: individuālais; TV kanāli krievu valodā: 1; seifs (mehāniskais); fēns; dvieļu nomaiņa: 3 reizes nedēļā (ekoloģiska tīrīšana); gludeklis: pēc pieprasījuma; TV: satelīta televīzija; duša.

Teritorijā: atpūtas krēsli un saulessargi pie baseina; 3 bāri; ārsts (pēc pieprasījuma, par papildus samaksu); valūtas maiņa; autobuss līdz pilsētas centram (uz termālo avotu centru); taverna; TV zāle; brokastu zāle; autostāvvieta; 2 baseini (atklātais saldūdens baseins, 150 un 200 kv.m); WiFi sabiedriskās vietās; bagāžas uzglabāšanas telpa.

Bērniem: spēļu laukums (ārā, nav nožogots, pārklājums – zāle); atdalīta zona bērniem pieaugušo baseinā (saldūdens baseins).

Mazuļiem no 8 mēnešiem līdz 3 gadiem: bērnu gultiņa (pēc pieprasījuma); bērnu krēsliņš restorānā.

Izklaide un sports: basketbols; velosipēdu noma; biljards; tenisa inventāra īre; galda teniss; tenisa korts (ciets pārklājums).

Ēdināšana: Brokastis.

Viesnīca pieņem šādas kredītkartes: American Express, MasterCard, Visa.

Viesnīcā nevar izmitināt dzīvniekus!

Vakara izklaides: Arkoudi 500 m, Kuruta, Amaljata (30km).

 

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *