cb@cb.lv | Tallinas iela 30
Kalnciema iela 116, Rīga
viesnīca atrodas jūras krastā

GRIEĶIJA: PELOPONESA, AITHRIO HOTEL 2★

Meklēju izdevīgākos piedāvājumus.
Lūdzu uzgaidiet līdz 30 sekundēm!
Pieejamie datumi un cenas
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃
⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃⁃⁃⁃ ⁃⁃⁃
⁃⁃⁃  Rezervēt
Cenā ir iekļauts tiešais lidojums Rīga – Arakasa 20kg nododamā bagāža un 8 kg rokas bagāža, aizvešana uz viesnīcu, viesnīcas numurs (reģistrēšanās pēc 14:00, izrakstīšanās līdz 10:00 vai 12:00), aizvešana uz lidostu un lidojums Arakasa - Rīga. Papildus viesnīcā jāapmaksā tūrisma nodoklis 1,5€ līdz 10€ par numuru/diennaktī.

AITHRIO HOTEL 2★

viesnīca atrodas jūras krastā
Ļoti labi 8.2/10
Viesnīca ar ļoti labām atsauksmēm no klientiem.

Komentārs: mājīga, kompakta viesnīca. 4 km attālumā no viesnīcas atrodas pilsētiņa Kato-Ahaija, kurā ir lielveikali, tavernas un kafejnīcas. Viesnīcā visi numuri ir plaši apartamenti ar aprīkotu virtuvi. Animatori nav pieejami. Iesakām ekonomiskai, mierīgai atpūtai un individuālajiem ceļotājiem.

Atrašanās vieta:
viesnīca atrodas 14 km no starptautiskās lidostas Araksosa, ciematā Niforeika, kas atrodas augstienē ar skatu uz jūru, 4 km attālumā no pilsētas Kato-Ahaija, 23 km attālumā no Patras pilsētas.

Viesnīca: Viesnīca uzbūvēta 2003. gadā, pēdējā renovācija notika 2011. gadā.

Viesnīca sastāv no trijām 2-stāvīgām ēkām.

Kopējais numuru skaits – 21.

Pludmale: oļu pludmale (atrodas 50 m no viesnīcas, ieeja pludmalē pa kāpnēm, atklāta krasta līnija), ieeja jūrā: smilšaina (vietām akmeņaina), pludmalē ir pieejami saulessargi, atpūtas krēsli: par papildus samaksu.

Apartaments 2-4 personām (viena istaba: gulta – 2 vienvietīgās vai divvietīgā gulta, papildus – vienvietīgā vai divstāvīgā gulta, aprīkots virtuves stūrītis, maksimāli var izmitināt 5 cilvēkus, numura platība – 26 kv.m).

Superior apartaments ar skatu uz jūru 2-4 personām (viena istaba: gulta – 2 vienvietīgās vai divvietīgā gulta, papildus – vienvietīgā gulta, aprīkots virtuves stūrītis, maksimāli var izmitināt 4 cilvēkus, numura platība – 26 kv.m).

Numurā: balkons vai terase, duša, veļas nomaiņa: 2 reizes nedēļā, gaisa kondicionētājs: individuālais (bez maksas), telefons, neliels ledusskapis, TV: satelīta televīzija, fēns, elektriskā tējkanna, aprīkota virtuve (plīts, kafijas automāts, izlietne), Internets: WiFi (bez maksas), numura tīrīšana (katru dienu), seifs (bez maksas, mehāniskais), grīda: keramiskās flīzes, gludināmais dēlis: pēc pieprasījuma, bez maksas, gludeklis: pēc pieprasījuma, bez maksas.

Teritorijā: autostāvvieta; veļas mazgātavas pakalpojumi (pēc pieprasījuma, par papildus samaksu); ārsts (pēc pieprasījuma, par papildus samaksu); 1 bārs; bezmaksas WiFi; atpūtas krēsli un saulessargi pie baseina bez maksas (nav pieejami pludmales dvieļi); 1 restorāns; bagāžas uzglabāšanas telpa.

Bērniem: bērnu laukums (nožogota, pārklājums – smiltis).

Mazuļiem no 8 mēnešiem līdz 3 gadiem: bērnu gultiņa (pēc pieprasījuma, bez maksas).

Ēdināšana: Puspansija, Pilna pansija.

Viesnīca pieņem šādas kredītkartes: Visa, MasterCard.

Bankomāts: 4 km attālumā no viesnīcas (Kato-Ahaija pilsētā).

Viesnīcā nevar izmitināt dzīvniekus!

Vakara izklaides: pilsētā Kato-Axaija (4 km).

Kontakti:
Тālr.:   +302693024880
Fakss: +302693024980
www.aithriohotel.com

Atsauksmes

Viesnīcas apraksts ir sagatavots izmantojot viesnīcas publicēto informāciju. Brīdinām, ka aprakstos un attēlos ir iespējamas nepilnības, daļa no aprakstā minētajiem viesnīcas pakalpojumiem tiek sniegti tikai aktīvajā tūrisma sezonā. 

Ja neatradāt savu ceļojumu, lūdzu, rakstiet mums - piemeklēsim īsto!

Tālrunis *